Red de dieren in Marokko

Red de dieren in Marokko | Geld inzamelen
 
 
Red dieren in Marokko

Mijn naam is Bouchra ben 34 jaar en ben geboren en getogen in Amersfoort.

Ik ben van Marokkaanse komaf en ben geregeld naar Marokko gereisd voor vakanties. Helaas kwam ik tijdens mijn vakanties altijd arme, verwaarloosde dieren tegen. Katten, honden, ezels en vele andere dieren. Tot nu toe hebben we bijna wel ieder jaar een kat geadopteerd tijdens onze vakanties door ze in huis te nemen en te verzorgen. Helaas moesten we ze weer op straat achterlaten, nadat onze vakanties over waren. Dit bleef altijd aan ons knagen. 

Sinds kort ben ik erachter gekomen dat er een instantie is dat dieren redt in de regio waar ik altijd op vakantie naar toe ging. Ik ben hier zo blij mee. Eindelijk kan ik ook een steentje aan gaan bijdragen door deze inzameling te starten. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen mij hierbij willen helpen. Hieronder staat er meer info over de instantie SFT die deze bijzondere taak op zich heeft genomen. 

De SFT wordt gerund door een klein maar toegewijd team en huisvest momenteel meer dan 500 dieren, waaronder meer dan 300 honden, 120 katten, 30 ezels en nog veel meer. Naast het ondersteunen van de dieren die we verzorgen, worden we elk jaar geconfronteerd met honderden gevallen van verwaarlozing, misbruik en wreedheid.

We redden honderden levens, leren ze liefde en helpen onze gemeenschap. We zijn toegewijd om Tanger een diervriendelijke stad te maken, waar dieren en mensen in harmonie kunnen leven.

Maar we kunnen dit alleen blijven doen met uw hulp. We ontvangen momenteel geen overheidssteun en hebben geen bedrijfssponsors. We vertrouwen volledig op vrijwillige fondsenwerving en donaties om ons vitale werk voort te zetten.

Alle beetjes helpen. meer info op www.sftmorocco.org

direct contact met mij kan telefonisch op 0646628469Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

40 donaties
€ 760,00
Doel: € 1.000,00
76%

Deze actie is gesloten.