Red de Delicious Corner

Red de Delicious Corner | Geld inzamelen
 
 
Steun de Delicious Corner

Een hardwerkende onderneemster dreigt failliet  te gaan.

Eigenaresse van Delicious Corner heeft in 2018 haar droom om een lunchroom te runnen werkelijkheid gemaakt. De hard werkende onderneemster had en heeft nog steeds! Bijzonder mooie plannen. Een Bingo met hapjes, workshops met allerlei lekkernijen tot kinderfeestjes in de lunchroom. Het kon haar niet gek genoeg! Ook was zij altijd wel  bij elk evenement  met haar overheerlijke amachtelijke broodjes en huisgemaakte lekkernijen. 

Het eerste jaar ging goed, totdat Corona ervoor zorgde dat ze de deuren dicht moest doen. In de eerste corona golf  heeft zij haar best gedaan om de lunchroom draaiend te houden. In april kreeg ze nog steun van de overheid, tijdens de tweede lockdown helaas niet meer! Voor overheidssteun tijdens de tweede Lockdown kwam ze net een paar procent omzet te kort, dit is jammer! De lunchroom is haar passie en droom die nu lijkt te verdwijnen. Wij zouden dit jammer en zonde vinden als de lekkerste lunchroom van Hoogeveen zou moeten sluiten 

Wij zijn ervan bewust dat ieder mens met of zonder bedrijf is getroffen door Covid-19 op welk manier dan ook! Helaas ook deze super leuke onderneemster die nu met haar rug tegen de muur staat en niet zeker is van haar toekomst omtrent de Delicious Corner en eigen kosten die natuurlijk ook gewoon doorlopen. 

Laten wij mensen zijn en met elkaar dit mooi mens helpen de lunchroom staande te houden.

 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








60 donaties
€ 1.145,00
Doel: € 10.000,00
11%