Red David en Tomer

Red David en Tomer | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt onze vriendjes te overleven en hen te beschermen tegen het kwaad van de wereld?

Het gaat steeds slechter met David en Tomer. Deze twee vrienden wonen sinds kort samen. Voordat ze samenwoonden werden hun acties nog goed gecontroleerd, dit is ons alleen niet meer goed gelukt toen ze 60 kilometer vederop zijn gaan wonen. 

Begin dit jaar begon de ongein met ontschuldig ''ge-tag'', wij zagen het kwaad er niet van in. 

In september sprongen zij met zwaarden 3 meter naar beneden, wonder boven wonder ging dit goed. Daarom vonden wij het nog niet het moment om aan de bel te trekken.

Tegelijkertijd werd het ''ge-tag'' zo irritant dat ik (Sacha) mijn eigen vriend niet meer volg op facebook.

Vorige week sliepen David en Tomer op de gang. De mafkezen vonden het namelijk een goed plan om waspoeder te verbranden. Later bleek dat wasmiddel verbranden zorgt voor grote pluimen rook en het bleek ook nog giftig te zijn. Hierdoor werd echt de grens bereikt.

Vandaag hebben Elfi en ik besloten om aan de bel te trekken. Het kan zo niet langer. David en Tomer zijn namelijk vandaag zo enthousiast gaan schoonmaken dat ze hevige verwondingen hebben opgelopen. 

We willen graag geld inzamelen om professionele hulp in te schakelen. Wij denken daar bij aan psychologen, 24 uur bewaking en het kindvriendelijk maken van het huis waar zij resideren. 

Alleen op deze manier kunnen wij met een gerust hart slapen. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 20,00
Doel: € 1.000.000,00
0%

Deze actie is gesloten.