Geld inzamelen | RebuildSXM
 
 

RebuildSXM

Help de mensen op Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius bij de wederopbouw na orkaan Irma!

#Rebuildsxm is opgericht naar aanleiding van de verwoestende orkaan Irma, die een spoor van vernieling op onze geliefde eilanden St. Maarten, Saba en St. Eustatius heeft achtergelaten. Wij zijn samengekomen om onze medemens te helpen en steunen in de wederopbouw zodat men snel weer een ‘normaal’ leven kan leiden.

Nadat de eerste (spoed)hulpdiensten (verleend door oa het Rode Kruis en het leger) de eilanden weer verlaten, is het de tijd om te beginnen met de echte wederopbouw. Om de eilanden hierin te ondersteunen hebben wij deze Doneeractie pagina opgericht om dit mogelijk te maken.

 
Uw donatie zal gebruikt worden voor:

Mijlpaal #1 €50.000
Lesmateriaal en benodigdheden voor de scholieren zodat ze zich weer compleet kunnen focussen op de school. Je kunt denken aan uniforms, agenda's, tassen etc.

Mijlpaal #2 €35.000
Sportmaterialen om de kinderen en jongeren op een positieve en constructieve manier af te leiden van de ellende die de orkaan veroorzaakt heeft. 

Mijlpaal #3 €15.000
Het mogelijk maken van uitstapjes voor de ouderen om ze te herinneren aan de schoonheid van het eiland en hen te helpen onder de mensen te komen.


Over #Rebuildsxm
Terwijl de Orkaan Irma over de bovenwindse eilanden raasde, besloten Cyriel en John om actie te ondernemen. Zij hebben contact gezocht met vrienden, waarvan ook geliefden geraakt zijn door de verwoestende orkaan, en hebben met elkaar besloten om de krachten te bundelen voor de wederopbouw van de eilanden.
Met behulp van social media en interviews voor lokale en nationale nieuwszenders heeft dit #rebuildsxm team veel aandacht weten te vragen voor de chaos op de eilanden die de orkaan heeft achtergelaten.
Ook is besloten om een non-profit organisatie op te richten (www.rebuildsxm.com) om alle reeds lopende initiatieven te verenigen en zo nog effectiever te werk te kunnen gaan.
Zo is ook deze GoFundMe campagne gestart om donaties te kunnen ontvangen.
Iedereen uit het #rebuildsxm team helpt vrijwillig dus 100% van het geld wat we met elkaar ophalen zal worden gebruikt voor projecten die helpen de inwoners van de eilanden hun dagelijks leven weer zo snel en goed mogelijk op te pakken.


Team #rebuildsxm is u enorm dankbaar voor uw donatie!

Home; This is the place where we were born, where we grew up, the place we call home.

People; This is our family, our friends, our people.

Future; Rebuilding our islands.

                                                         Help spread the word!

Voor meer informatie over #Rebuildsxm kunt u terecht op:
https://www.rebuildsxm.com
https://www.facebook.com/rebuildsxm
https://www.instagram.com/rebuildsxm

Stichting Rebuild SSS Islands KVK / CoC 69566356

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie. 

Laat een reactie achter

145 donaties
€ 14.848,00
Doel: € 100.000,00
14%