Rebuild and help Sint Maarten!!

Rebuild and help Sint Maarten!! | Geld inzamelen
 
 
Compleet verwoeste huizen, huizen zonder dagen, plambomen omgewaaid. Totale verwoesting

Help Sint Maarten met het opbouwen van het prachtige eiland!

"Stay positive when it feels like your whole world is falling apart"
Zo voel ik mij op dit moment, machteloos, onzeker, verdrietig en zoveel meer emoties. De machteloosheid is verschrikkelijk, daarom wil ik mijn steentje bijdragen om de mensen van Sint Maarten te helpen en het uiteindelijke doel is om Sint Maarten weer op te bouwen. Iedereen heeft de beelden gezien van wat de alles verwoestende orkaan Irma heeft aangericht op Sint Maarten maar ook op de andere eilanden. Mensen zijn hun huis kwijt, straten en wijken staan onder water, vele huizen hebben geen daken meer en auto`s zijn gaan drijven. Ook zijn vele mensen vermist, familieleden die elkaar niet meer kunnen vinden, vrienden die elkaar kwijt zijn. De onzekerheid het niet weten hoe het met familie en vrienden is. Dat is verschrikkelijk. Het afwachten is "killing" en uiteindelijk maar hopen dat ze ongedeerd zijn.

Mijn naaste omgeving weet dat ik samen met mijn man vier maanden geleden zijn verhuisd naar Sint Maarten. Wij hebben dit toen nog het prachtige eiland leren kennen. Het eiland staat bekent als "Friendly Island", nou dit klopt helemaal. De mensen zijn onwijs gastvrij, vriendelijk en vrolijk. Op het moment dat orkaan Irma in aantocht was, moesten mijn man en ik om priveomstandigheden terug naar Nederland. Op de dag dat wij terug zouden vliegen was bekent dat orkaan Irma over Sint Maarten zou gaan. Wij mochten niet terug naar "huis" vliegen op dat moment. Wij hebben de afgelopen week in spanning af moeten wachten hoe het met onze vrienden, die ondertussen als familie aanvoelen, was.

Daarom is het van groot belang dat Sint Maarten geld nodig heeft voor de wederopbouw. Er is veel geld nodig, maar ook spullen, vandaar deze inzamelingsactie. Druk alstublieft op de rode knop en doneer. Deze inzamelingsactie loopt tot en met 10 oktober 2017. Alle beetjes helpen.

Wat houdt u tegen. Doneer nu. Ik houd u op de hoogte van het verdere verloop van de crowdfunding.

Tot slot wil ik u vragen om de crowdfunding te delen op social media (Facebook, twitter ect.)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 240,00

Deze actie is gesloten.