Realisatie 1e Graffiti museum Den Haag

Realisatie 1e Graffiti museum Den Haag | Geld inzamelen
 
 

Graffiti... al gauw denk je hierbij aan de tags op de muren maar wist je dat Graffiti veel meer is dan dat. Graffiti is een lifestyle, cultuur en erfgoed. Wij van de World of Graffiti willen dit alles laten zien en iedereen kennis laten maken met deze unieke kunstvorm. De graffiticultuur is een altijd veranderende straatcultuur die mensen, kunst en de maatschappij vormt en beweegt. Het wordt vaak gezien als de basis voor kunststromingen als Urban Art en Street Art en vooral Den Haag heeft daar een grote rol in gespeeld. Uw donatie helpt ons met het opzetten van een collectie en fotos/verhalen en herinneringen te verzamelen. Wij hebben een grote ruimte in Den Haag tot onze beschikking van 1600m2 die we hiermee willen vullen maar waar men ook Graffiti kan leren en leren begrijpen door seminars en workshops van Graffiti schrijvers uit binnen en buitenland. Uw donatie zou ons hierbij helpen om de ruimte goed in te richten met goede verlichting, koffiecorner, materialen als spuitbussen/verfstiften en canvasdoeken/blackbooks voor de kunstenaars maar ook voor het binnenhalen van schrijvers uit buitenland die voor de Graffiti cultuur veel hebben betekend en een inspiratie kunnen zijn voor opkomend talent. Daarnaast willen we vele exposities organiseren om zodoende Graffiti kunstenaars een podium te geven.

Om ook naar buiten toe te treden met de graffiti cultuur willen we grauwe muren in woonwijken opfleuren met graffiti waarbij we nauw samenwerken met bewoners. Hierdoor vrolijken we niet alleen een buurt en werkt het inspirerend maar ook komen bewoners weer dichter bij elkaar. Door de diversiteit aan wijken passen we ontwerpen aan aan de wijk zodat hierdoor elke wijk een eigen identiteit krijgt. Uw donatie helpt ons aan materialen voor het realiseren van een kunstwerk, het huren van machines, aanvragen van muren. Met het realiseren van deze kunstwerken geven we Graffiti kunstenaars een podium en de kans geven om hun porfolio op te bouwen.

Natuurlijk zal ik in deze intro veel dingen vergeten zijn te melden maar voor vragen en meer info staan we natuurlijk altijd voor u klaar.

Info@worldofgraffiti.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.