Reünie Camping Fort Oranje

Reünie Camping Fort Oranje | Geld inzamelen
 
 
Een feestelijke Reünie voor alle voormalige recreanten van de goede tijd!

Middels deze doneeractie hopen wij een feestelijke Reünie te kunnen organiseren voor alle recreanten, welke een fantastische tijd en mooie herinneringen hebben beleefd op de toen o zo geweldige camping Fort Oranje te Rijsbergen.

Deze doneeractie is een onderdeel van het gelijknamige Facebookevenement "Reünie Camping Fort Oranje". Het betreft een gesloten evenement zodat echt alleen oud recreanten deelnemen aan de Reünie. Het is mogelijk om zelf ook vrienden, familie of oude bekenden van Camping Fort Oranje uit te nodigen voor de Reünie via Facebook. Doe dit vooral, maar houdt er rekening mee dat het een Reünie voor oud recreanten betreft en dus niet bedoeld is voor vaste bewoners van de afgelopen 8 jaar. Verder is iedereen welkom, behalve Dhr. Engel en aanhang ! ;)

De bedoeling is een Reünie voor jong en oud met een informele sfeer en wellicht een mooi feest als afsluiter. Om een goed georganiseerde Reünie te realiseren, waarbij een hapje en een drankje op een leuke locatie kunnen worden geserveerd vragen wij een ieder per persoon minimaal € 12,50 te doneren, meer mag natuurlijk altijd!. Hiervan gaat een gedeelte aan kosten naar de organisatie van doneeractie.nl, namelijk:

per Donatie 6% commissie voor het gebruik van de diensten van Doneeractie.nl en transactiekosten van EUR 0,85 per transactie exclusief BTW. 

Er is gekozen voor een openbare donatie, zodat een ieder kan zien wie wat heeft gedoneerd én zodat de bevestiging meteen ook uw entreebewijs is. Vermeld dus in het geval van meerdere personen bij uw donatie alle volledige namen !

Wanneer de einddatum van de Doneeractie bereikt is, zal in goed overleg met de organisatie en met inbreng van alle donateurs, worden bepaald waar en in welke setting de Reünie zal worden georganiseerd. Waarbij het eindbedrag uiteraard de grenzen bepaald. Onder voorbehoud is nu gekozen om Rotterdam als locatie te kiezen, daar dit over het algemeen gezien het meest centraal ligt voor de voormalige recreanten. Eveneens onder voorbehoud is als datum gekozen zaterdag 29 september, zodat na de einddatum van de doneeractie voldoende tijd over is voor het organiseren.

De inbreng van ideeën kunt u delen op de evenement-pagina op Facebook.

Een uiteindelijke locatie zal worden gekozen door middel van stemmingen op de evenement-pagina op Facebook.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 50,00

Deze actie is gesloten.