Ramp Castanheira de Pera, Portugal

Ramp Castanheira de Pera, Portugal | Geld inzamelen
 
 
Ramp in Castanheira de Pera, Portugal

Hulp voor Portugal!
Wij zijn Mari en Ilone, in 2014 hebben wij in Castanheira de Pera een stuk land gekocht met een ruïne erop, deze hebben wij de afgelopen jaren omgebouwd tot camping met enkele safari tenten en B&B kamers. Een proces wat wij met veel liefde en met hard werken doorlopen hebben. In deze jaren zijn wij nog meer van Portugal en zijn/haar inwoners gaan houden.

Zaterdag 17 juni, Mari is op onze land de laatste hand aan het leggen aan ons sanitair gebouw, dit word ons eerste zomer seizoen en we verheugen ons erop, en hoort en ziet dat er in de omgeving branden zijn, is alert. Rond 21.00 uur, Portugese tijd versneld, alles zich, van alert zijn op branden naar overal brand!!  De volgende ochtend kan hij met opluchting en tranen van ontlading aan mij, zijn vrouw, vertellen dat alles er nog staat en niets is afgebrand buiten ongeveer 10% van onze bosgrond.

We werkelijkheid slaat toe als hij na zijn gevecht ontwaart hoeveel er gevochten is door brandweermannen en streekgenoten en hoeveel leed er is, overal om hem heen. Uitgebrande auto’s met zoveel slachtoffers, bedrijven die helemaal afgebrand zijn, mensen die huis en haard verloren zijn, brandweerlieden die verongelukt zijn in de brand of in de paniek die ontstaan is in de overweldigende snelheid waarmee het vuur zich verspreid heeft. Het komt kei hard aan.
Mari besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en zich in te zetten voor hulp voor alle gedupeerde in Castanheira de Pera. We moeten geld inzamelen voor de gene die hulp nodig hebben. Via social media, tv, radio, krant wil hij iedereen oproepen zich het lot van deze mensen aan te trekken en hen te steunen in wederopbouw.

Help alsjeblieft mee! Elke euro is nodig!                                             Wij vragen u naast een donatie ook om deze actie te delen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 1.155,00

Deze actie is gesloten.