Ramon scoort tegen kanker!

Ramon scoort tegen kanker! | Geld inzamelen
 
 
Vanwege COVID 19 kunnen we geen donaties ophalen, dus via deze weg de collecte!

HELP ONS ALSJEBLIEFT!

Omdat elke ouder bij zijn / haar zieke kind hoort te zijn!

Door de COVID-19 crisis zijn ook wij helaas getroffen. Maar de aanvragen van gezinnen die gaan door, alleen wij kunnen ons hoofd bijna niet meer boven water houden. Al onze inzamelings acties kunnen helaas ook niet meer georaniseerd worden. Vandaar dat wij hopen dat jullie ons en alle gezinnen die het ontzettend nodig hebben kunnen helpen!

ik (Ramon Pander) (2006) werd in oktober 2012 getroffen door lymfeklierkanker. Na een intensieve behandeling van 10 chemokuren in het UMCG was ik “schoon”, zoals dat heet. 

Op 26 juli 2013 is stichting “Ramon scoort tegen kanker” opgericht. Om gezinnen met een kind met kanker financieel te ondersteunen. En het gaat om gezinnen die het al niet heel erg ruim hebben. Door de lange behandelings trajecten lopen de kosten ontzettend op! 

De stichting heeft contact met maatschappelijk werkers van het UMCG in Groningen en het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Zien zij dat ouders financiële hulp nodig hebben, dan kloppen ze bij de stichting aan. Om vervoerskosten te betalen die de verzekering niet vergoed bijvoorbeeld of de overnachtingen in een Ronald McDonald Huis. Financiële ondersteuning, waardoor ouders zich helemaal kunnen richten op de zorg voor hun kind(eren).

Stichting 'Ramon scoort tegen kanker' bestaat ruim 6,5 jaar en heeft inmiddels zo'n 115 gezinnen een financiële ondersteuning gegeven.

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar als jullie ons kunnen helpen aan ons einddoel!

voor meer info kunt u een kijkje op onze site nemen. https://www.ramonscoorttegenkanker.nl/

Stichting Ramon scoort tegen kanker.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
35 donaties
€ 595,00
Doel: € 15.000,00
3%