Rally voor Stichting VUmc Fonds

Rally voor Stichting VUmc Fonds | Geld inzamelen
 
 
De gezondheid van een kind is kostbaar. Vandaar dat wij aandacht vragen voor Project UNIEK

Vier het leven

Om het leven te vieren, EN om een mooi geldbedrag bij elkaar te verzamelen, rijden wij (Simon de Vries & Jack de Goede) de European 5000. Dé rally die garant staat voor 5000 kilometer levensgeluk. Met deze rally hopen we een mooi bedrag op te halen voor Stichting VUmc Fonds. Het fonds dat zich inzet voor bovenstaand verhaal. Doet u mee? Draagt u ook uw steentje bij?

De actie

De gezondheid van uw kind is kostbaar. Wij zorgen optimaal voor onze patiënten, doen onderzoek naar nieuwe behandelingen en leiden artsen en verpleegkundigen op. Wij willen de toekomst groter maken en nieuwe behandelingen en medicijnen sneller ontwikkelen. Daarom is project UNIEK opgericht binnen het VUmc Fonds.

Met uw bijdrage ondersteunt u de IC Neonatologie bij diverse onderzoeken. Bijvoorbeeld:

  • Voeding bij prematuren

Voor een goede groei en ontwikkeling is goede voeding essentieel.

De voeding moet zoveel mogelijk op maat zijn. Door middel van onderzoek proberen we steeds dichter bij de meest optimale voeding voor prematuren te komen. Dat zorgt voor een goede groei en ontwikkeling voor nu en in de toekomst.

  • Geneesmiddelen

De werking van medicijnen en het effect op de organen is anders bij pasgeborenen. Onderzoek is nodig om medicijnen en hun werking in pasgeborenen beter te leren kennen en nog beter te kunnen doseren.

  • Hormonen

Hormonen beïnvloeden vele functies in het lichaam, zoals groei, ontwikkeling en spijsvertering. Bij een zieke pasgeborene of prematuur is het hormoonstelsel nog niet goed werkzaam of nog niet volledig ontwikkeld. Met behulp van onderzoek proberen we de kennis hierover te vergroten en de behandeling van de pasgeborene te optimaliseren.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
85 donaties
€ 4.317,00

Deze actie is gesloten.