Radio de vette ketting kerstshow

Radio de vette ketting kerstshow | Geld inzamelen
 
 
Radio de vette ketting kerstshow

In Arnhem leeft één op de acht kinderen in armoede. Deze ongeveer kinderen kunnen door het beperkte budget van hun ouders niet op vakantie of kunnen geen verjaardag vieren. Ze worden ondersteunt door diverse organisaties zoals Ome Joop’s Tour en Speelstoet.


Zaterdag 16 december om 18.00 klinkt op het Jansplein het startschot voor de Radio De Vette Ketting Kerstshow, een 24 uur durende radiomarathon. De radiouitzending staat in het teken van het ophalen van donaties voor de 68e editie van Ome Joop’s Tour in 2018. De radio-uitzending zal te beluisteren zijn via RTV Arnhem.

Bergingsbedrijf Van Amerongen heeft een mobiele unit ter beschikking gesteld, van waaruit DJ’s Maurice Kasteel en Joop Legerstee hun uitzending gaan verzorgen. Rondom deze unit staan een drietal collectebussen, waarin iedereen in geld donaties kan doen.

Tijdens de marathon wordt ook speelgoed ingezameld voor De Speelstoet. Speelstoet geeft kinderen een voor hun verjaardag en Sinterklaas speelgoed.

Radio De Vette Ketting is de mobiele zender van Ome Joop’s Tour. Radio De Vette Ketting begeleidt jaarlijks in de zomer de deelnemers aan Ome Joop’s Tour met muziek, beeld, spelletjes en verzoekplaten. Met videobeelden wordt het thuisfront van de deelnemers tijdens de jeugdwielerronde op de hoogte gehouden. Elke dinsdagavond is Radio de Vette Ketting ook te beluisteren op RTV Arnhem.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 475,00

Deze actie is gesloten.