Rabiesprikactie Dierenbescherming Curacao

Rabiesprikactie Dierenbescherming Curacao | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

Deze actie is opgezet door de vrijwilligers van Dierenbescherming Curaçao/kluivertdogrescu 🐶. (Non-profitorganisatie)

Als men de naam Curaçao hoort, denkt men onmiddelijk aan het paradijs. Mooie strandjes, helderblauw water, altijd mooi weer. En dat is ook zo. 

Maar een andere kant van het eiland heeft een minder mooi zicht.

Er is namelijk heel veel dierenleed, vooral voor de honden. Honden worden gedumpt op straat, verwaarloosd, mishandeld, vastgeketend aan de ketting,... .

Momenteel zit het dierenasiel helemaal vol en daar willen wij, vrijwilligers van dierenbescherming Curaçao/Kluivertdogrescue, iets aan doen.

Er zijn wel enkele lokale adopties , maar vooral vanuit Nederland zijn er mensen die een hondje willen redden. 

Voor de honden naar Nederland mogen vliegen, moeten ze een rabiësprik krijgen, bijhorend een bloed -en poepcheck. Na de rabiësprik moet men verplicht 3 weken wachten voor men mag vertrekken, vliegen naar Nederland. Dat is véél te lang. Want er zou al lang een andere hond een nieuw plekje kunnen krijgen bij dierenbescherming Curaçao. Ook toeristen die op vakantie zijn in Curaçao en die graag een hondje willen adopteren, willen graag het hondje direct kunnen meenemen.

Als een hond lokaal wordt geadopteerd, hebben zij geen rabiësprik nodig. Daarom dat het asiel dit niet op voorhand doet. De finaciële mogelijkheden zijn hiervoor ook veel te beperkt.

Wij willen daarom een doneeractie starten voor de rabiësprik en bloed -en poepcheck. Per hond kost dat samen 60 euro. Er zitten gemiddeld zo'n 100 honden in het asiel. Daarom dat ons streefbedrag 6000 euro is.

Het zou fijn ziin als jullie hier aan willen meehelpen door een bedrag te doneren. Hierbij zorg je ervoor dat er honden sneller van de straat kunnen en dat ze een kans krijgen op hun gouden mandje.

Het geld komt automatisch op het Nederlandse ING-nummer, NL33INGB0004270530,  van Dierenbescherming Curaçao. 

We willen jullie bij voorbaat al hartelijk danken!

 

Liefs, de vrijwilligers van de dierenbescherming Curaçao/ Kluivertdogrescue

En de hondjes zullen jullie eeuwig dankbaar zijn🐶💛

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1088 donaties
€ 9.371,00
Doel: € 6.000,00
156%

Deze actie is gesloten.