Quincy

Quincy | Geld inzamelen
 
 
Help kleine Quincy

Help kleine Quincy,

 

Hallo mijn naam is Quincy en ik ben een chihuahua van 8 en een half jaar oud die al heel wat ellende heeft mee gemaakt net zoals mijn baasje..

Dit jaar raakte ik onverwacht zwanger en dat ging helemaal mis, het bkeek dat ik 2 dagen ron liep met een dooie pup in mijn buik die instaat van ontbinding was.. Dus ik heb een vreselijke tijd en keizersnede achter de rug gehad op hemelvaartsdag.. Wat voor mijn lieve baasje een rib uit haar lijf was aangezien mijn baasje een minimum inkomen heeft nadat ze onterecht was ontslagen.. Ze heeft toen, om mij te redden 850 euro uit haar mouw moeten schudden wat zij helemaal niet had.. En heeft hier en daar geld bij elkaar moeten sprokkelen om mij te redden en zo schulden heeft gekregen..

Ik heb van de keizersnede zo een optatter gehad dat ik er hart problemen aan heb overgehouden.. Sinds 3 dagen ben ik heel erg ziek.. Reverse sneezing leek het eerst en mijn baasje nam mij mee naar de dierenarts ranzijn en zij constateerde dat ik een ruisje in mijn hart heb en ze dacht dat ik een lichte verkoudheid had dus wij zijn met een onstekkingremmer/pijnstiller weg gestuurd naar huis en mijn baasje moest 38,- euro betalen..

Nu echter blijkt er meer met mijn aan de hand te zijn.. Ik heb een afwijking door de ingreep van de keizersnede aan mijn hartje.. Dat volgens een andere DA bloedblaasje veroorzaakt in mijn longen en ik zo slecht kan ademen want ik heb vocht in mijn kleine longen..

Mijn baasje is helemaal in paniek want geen enkele DA wilt mij helpen.. Want mijn baasje moet vooruit betalen en wat ze kon betalen heeft ze al uit gegeven aan de DA bij ranzijn.. Mijn baasje is dus nu bang dat als ik er langer mee door blijf lopen het fataal kan worden en ik zal moeten worden ingeslapen..

Dus op deze manier hopen wij dat mensen ons willen helpen sowieso voor een consult plus minus 37,50 en een foto van mijn hart en wie weet wel een operatie zodat mijn baasje stopt met huilen weer normaal kan slapen, uit de onzekerheid is en het belangrijkste ik weer beter kan worden.. Het totale kosten plaatje weten wij niet want zonder consult weten wij niet wat er nodig is om mij te helpen..

Wilt u mij alsjeblieft helpen?? 

Liefs en pootje van QuincyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 45,00

Deze actie is gesloten.