Questtrek in Nepal

Questtrek in Nepal | Geld inzamelen
 
 
Helpt u samen met mij de Nepalese jongeren?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Eline Schuurman en ik ben 18 jaar.

Een aantal leerlingen van mijn opleiding waaronder ik, krijgen de kans om met de organisatie ‘Mountain Child Care’ naar Nepal te gaan. Mountain Child Care organiseert een traject voor Nepalese weesjongeren. Dit bestaat uit een voortraject, de Questtrek en het natraject.

Het Traject
Het voor- en natraject zullen de Weesjongeren in Nepal doen. In het voortraject zullen de Nepalese jongeren worden geïntroduceerd met de werkwijze van Mountain Child Care en worden ze mentaal voorbereid. Het introductieprogramma duurt een aantal weken en bestaat uit twee bijeenkomsten van drie uur en voorbereidende oefeningen. Wij als Nederlandse jongeren zullen ook een voor- en natraject volgen.

De Questtrek is een 6-daagse trektocht door de Himalaya. De Nepalese weesjongeren en de Nederlandse jongeren zullen samen de Questtrek lopen. De Questtrek heeft als doel jezelf en je kwaliteiten te leren kennen en hoe je deze kunt gebruiken in de toekomst. Er wordt voor de weesjongeren, voor de komende jaren, een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Het natraject bestaat uit zes interactieve, aantrekkelijke en verbindende groepscoachingsdagen, waarin de jongeren zich kunnen concentreren op hun persoonlijke doelen. Ook zullen ze in het echte leven ‘oefenen’ en evalueren wat ze echt willen doen en veranderen, welke uitdagingen ze tegenkomen en hoe ze daarmee omgaan. De weesjongeren krijgen meer zelfvertrouwen en kunnen zelfbewust en goed voorbereid deelnemen aan de maatschappij als ze het tehuis gaan verlaten.

Door geld op te halen via sponsoring, hoop ik de tocht en het traject voor één van deze jongeren te financiëren. Daarom zou ik u willen vragen om mij te steunen zodat ik, samen met u, de Nepalese jongeren een betere toekomst kan geven!

Meer informatie over Mountain Child Care en het traject kunt u vinden op http://www.mountainchildcare.org

Groetjes,

Eline SchuurmanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 35,00
Doel: € 3.000,00
1%

Deze actie is gesloten.