Questtrek in Nepal

Questtrek in Nepal | Geld inzamelen
 
 
YESS!! Ik mag naar Nepal. Help deze kinderen naar een betere toekomst!

YESS!! Ik mag naar Nepal! 

Met deze inzameling help ik Nepalese weesjongeren naar een betere toekomst, maar mag ik ook zelf deelnemen aan deze reis.

Wat is Mountain Child care?

Deze Organisatie zet zich in voor Weesjongeren in Nepal. Zij gaan uit van het Talent in de mens en bieden de Nepalese weesjongeren een persoonlijk leiderschapsprogamma om dit talent op te sporen. 

Het gaat hier om Jongeren die aan de rand van de samenleving staan: tieners zonder ouders en jongeren die jaren op straat hebben geleefd. 

Deze organisatie biedt maatwerk 6 daagse Questtreks aan voor Nepalese jongeren zonder ouders of voor tieners die jaren op straat geleefd hebben en zich nu hebben aangesloten bij een straatjongeren organisatie. De Questtrek vormt samen met het Na-traject, de Questtribes en een persoonlijk leiderschapsprogamma. Het doel is de jongeren weer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen en zich voor te bereiden op het leven na het kinderhuis. Waar ze zelfstandig en pro-actief moeten zijn. 

 

Wat ga ik doen?

Samen met school en de begeleiders vanuit deze organisatie mag ik deze mooie ervaring aangaan. Ik ga samen met een Nepalese dame of heer de berg op. En zo kunnen wij elkaar inspireren en verder helpen. Deze trek gaat dwars door de Himalaya. Tijdens deze trek zoeken de jongeren naar hun talenten en krijgen ze een beter zicht op hoe ze kunnen zorgen dat hun toekomst er beter uitziet. 

Door deze inzameling sponsort u een betere toekomst voor een Nepalees weeskind en mag deze dame of heer deze Trek volgen. Maar ook ik mag daardoor de berg op en deze uitdaging aangaan. 

Na deze trek is het voor ons afgelopen, maar de Nepalese jongeren krijgen een persoonlijk coachingtraject van 1 tot 3 jaar. Dit wordt betaald van onze sponsorgelden. 

 

Daarom de vraag of u mij wilt sponseren! En mij wil helpen om te zorgen voor een betere toekomst voor deze jongeren! 

 

Een donatie zou geweldig zijn! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 155,00
Doel: € 600,00
25%

Deze actie is gesloten.