Questtrek door Nepal

Questtrek door Nepal | Geld inzamelen
 
 
Help mij de berg op en help Nepalese jongeren met een betere toekomst!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lusanne, ik ben 20 jaar jong en volg de opleiding Maatschappelijke Zorg.
Vanuit school krijgen wij de kans om in mei 2019 naar Nepal te gaan.

Om dit mogelijk te maken, moeten we veel geld inzamelen; voor mijzelf én voor de Nepalese jongeren die wij gaan steunen. 
Help jij mee om het sponsorbedrag van €3.000 euro te halen?


Mountain Child Care
Mountain Child Care zet zich in voor straat- en weesjongeren in Nepal. Zij gaan uit van het bijzondere talent dat iedereen met zich mee draagt en bieden deze jongeren uit Nepal een persoonlijk leiderschapsprogramma aan om dit talent op te sporen en aan te wakkeren.
Afhankelijk van zijn of haar leeftijd duurt dit programma 1 tot 3 jaar. Dit programma bestaat uit een introductieprogramma, de Quest Trek plus jarenlange caoching na afloop van de Quest Trek en een passende stage.


Onze reis
Onze reis bestaat uit 2 delen; een gedeelte van de reis hebben we tijd voor onszelf en gaan we de cultuur en gewoontes van daar leren kennen. Zo gaan we onder andere zien hoe ze daar omgaan met de ouderen en mensen met een beperking.

Het andere gedeelte bestaat uit de Quest Trek; een zesdaagse trektocht door de Himalaya waarin je speciale oefeningen doet. Het doel van de trek is dat zowel wij als de Nepalese jongeren ontdekken wat je van je leven wilt maken; wat je eigen pad is. De combinatie van de overweldigende natuur, het leveren van een fysieke prestatie en de oefeningen maken dat mogelijk.
Onderweg klimmen we 1200 meter achtereen, leren kennen we jongeren kennen die we anders nooit hadden ontmoet en nog veel meer. Een ervaring om nooit te vergeten en die onze levens voorgoed zal veranderen.


Help jij mee om deze reis mogelijk te maken voor mij en een Nepalese straat-/weesjongere?

Delen en doneren wordt erg gewaardeerd. Alvast heel erg bedankt!Met vriendelijk groet,

Lusanne van de LagemaatEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 330,00
Doel: € 3.000,00
11%

Deze actie is gesloten.