Quest Trek Nepal 2017

Quest Trek Nepal 2017 | Geld inzamelen
 
 
Help, samen met mij, de straat en weeskinderen in Nepal!

In april/mei krijg ik de mogelijkheid om samen met mijn klasgenoten een Quest Trek te maken door Nepal. Een Quest Trek is een zesdaagse trektocht door de Himalaya. Samen met Nepalese straat- en weesjongeren ontdekken we wat we van het leven willen maken. Dit doen we voor onze eigen ontwikkeling, maar vooral omdat het voor de straat- en weesjongeren erg lastig is om, zonder ouders of volwasseren, hun hoofd boven water te houden. Ze hebben geen familie of kindertehuis om op terug te vallen en hebben ook geen financiële middelen. Tijdens de Quest Trek gaan de jongeren op zoek naar hun talent. Hiermee geven we de jongeren zicht op een goede toekomst, omdat ze leren hun talenten in te zetten.

 

Dit alles kost natuurlijk veel geld. Wilt u de straat- en weeskinderen steunen met een financiële bijdrage zodat zij door deze reis een beter toekomstperspectief hebben? Doneer dan snel!

(Mochten wij als school iets voor u kunnen doen en/of heeft u een goed idee? Laat het dan weten!)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 640,00
Doel: € 2.400,00
26%

Deze actie is gesloten.