PVV Arnhem doneeractie Stichting Dierenvoedselbank

PVV Arnhem doneeractie Stichting Dierenvoedselbank | Geld inzamelen
 
 
Doneeractie voor het voortbestaan van de stichting Dierenvoedselbank Gelderland Midden

De Partij Voor de Vrijheid afd. Arnhem vindt thema's zoals armoede,dierenwelzijn en eenzaamheid erg belangenrijk, wij steunen daarom de stichting Dierenvoedselbank Gelderland Midden, een initiatief dat al deze thema's adresseerd. Deze stichting dreigt haar opslagruimte te verliezen, waardoor het voortbestaan van deze dierenvoedselbank in gevaar komt en dat terwijl de vrijwilligers van deze stichting zich keihard inzetten voor de huisdieren van meer dan 400 armlastige gezinnen. stichting Dierenvoedselbank Gelderland Midden mag niet verdwijnen! Daarom steunen wij deze helden met een doneeractie, u ook? Help dan mee en doneer een kleine bijdrage, zodat het voortbestaan van de dierenvoedselbank gegarandeerd kan worden. Mede namens de dierenvoedselbank alvast bedankt.

 De Dierenvoedselbank

De voedselbank voor dieren is een initiatief om dieren in Nederland niet de dupe te laten worden van de financiële tekortkomingen van hun baasje. Veel gezinnen zitten in de schuldhulpverlening of leven op of onder bijstandsniveau en kunnen hun dieren niet bieden wat ze verdienen. Zelfs niet wat ze primair nodig hebben. Vaak horen wij, ‘dan moeten ze maar geen dieren nemen’ een opmerking waar de baasjes niets mee kunnen en zeer door gekwetst kunnen raken. Men vergeet dat mensen de dieren al hebben aangeschaft in een periode dat zij het financieel konden dragen. Schuldhulpverlening is soms noodzakelijk door onverwachte omstandigheden. Zo kan het gebeuren dat mensen door ernstige gezondheidsproblemen hun baan kwijt raken met alle gevolgen van dien. Natuurlijk doe je dan je huisdier niet weg! Het is vaak nog het enige plezier in hun leven. De liefde voor hun dier staat als een huis en wij helpen hen dan ook graag dit in stand te houden. Veel mensen hebben het moeilijk. De financiële crisis raakt naast bedrijven ook gezinnen. Zij zitten in de schuldhulpverlening of leven op of onder het bijstandsniveau. Zij kunnen het financieel niet opbrengen om hun huisdier te bieden wat het verdient, zelfs niet wat het primair nodig heeft. We zien steeds vaker dat mensen daardoor hun huisdier moeten afstaan. En dat terwijl je juist in een moeilijke periode je maatje echt niet kunt missen. Gelukkig is er nu een alternatief die mensen de mogelijkheid biedt om hun huisdier zelf te kunnen blijven verzorgen. De Dierenvoedselbank zorgt ervoor dat dieren niet de dupe worden van de financiële tekortkomingen van hun baasje.

 

Deze doneeractie is een iniatief van de Arnhemse Partij Voor de Vrijheid fractie ten gunste van de Dierenvoedselbank Gelderland Midden.

PVV Arnhem Twitter: www.twitter.com/pvv_arnhem

PVV Arnhem Facebook: www.facebook.com/pvvarnhem/

Dierenvoedselbank Gelderland midden: www.dvbgld.nl/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 70,00

Deze actie is gesloten.