Pussy Cat is extreem benauwd!

Pussy Cat is extreem benauwd! | Geld inzamelen
 
 
Pussy Cat is een kitten die de warmte niet aan kan!

Hallo allemaal, 

Ik ben Pussy-Cat en ik ben 12 weekjes oud. Vanaf mijn geboorte loop ik al achter op de rest. Ik kan moeilijk eten en ben veel te klein en te licht. Echt kitten ben ik ook noet geweest de eerste weken van mijn leventje. Lusteloos en ik groeide maar niet. Tot 2x toe was het ook bijna over.

Gelukkig heb ik een vrouwtje die niet op heefr. Het is haar dan ook gelukt om mij in de afgelopen 2 weken 250g te laten groeien. Weeg nu nog niet meer dan 750g, maar we gingen de goede kant op.

Ik begon zelfs een echte kitten te worden. Rennen, springen, vliegen en zelfs spelen. Super gaaf!

Alleen nu nekt de warmte mij. Ik ben extreem benauwd, lusteloos en ik heb koorts. 

Maar omdat de financiële middelen van mijn vrouwtje niet verder reiken( ze is een mama  van 2 kids in de bijstand) mogen we bij de eerste dierenarts al niet meer langs komen.

Nu ben ik opgenomen bij een andere dierenarts. Maar ook hier komt een hoog prijskaartje aan te hangen.

En omdat mijn vrouwtje voor mij wil blijven knokken, wil ze het via hier proberen, om de middelen bij elkaar te krijgen om Mij te kunnen laten leven.

Dus ik hoop voor mij (Pussy-Cat) en de kids van mijn vrouwtje, dat mensen willen helpen, om nog een trauma te voorkomen. 

Een aantal weken geleden is onze vorige kitten op een nare wijze aan zijn einde gekomen hier rhuis door een ongeluk. Resultaat een gebroken nekje en 2 kids met een trauma. 

Pussy-Cat moest er voor zorgen dat het trauma niet te groot werd. Maar we gaan nu weer de zelfde kant op. 

Please help ons  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.