Pup met gebroken achterpoot

Pup met gebroken achterpoot | Geld inzamelen
 
 
Gevonden pup met gebroken achterpoot Rotterdam wordt geopereerd

 

 

***** 01-01-2019 actie gesloten *****

Bedrag wordt z.s.m. overgemaakt naar de dierenbescherming t.b.v. Trip.

iedereen hartelijk  bedankt voor zijn/haar donatie.

groetjes

Marian 

*******       18-12-2018 UPDATE    *******

De dierenbescherming heeft bekend gemaakt dat Trip woensdag 19 december wordt geopereerd en dat de kosten invm herstel en revalidatie wel aanzienlijk zullen zijn. Daar de dierenbescherming zelf ook via allerlei kanalen verzoekt tot tot donatie, zal ik deze doneeractie binnenkort afsluiten en het geld overdragen aan de dierenbescherming t.b.v. Trip. 

Ik wil een ieder alvast bedanken voor zijn of haar donatie. Ik vond het echt geweldig om te merken dat veel mensen bereid waren een donatie te doen. Op deze manier hebben wij toch een bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van Trip. En daar ging het om.

———————————————————————————————————————————————————————————

Start actie:

Een voorbijganger heeft op dinsdag 11 december langs de Maeterlinckweg in Rotterdam-Lombardijen een Staffordshire Terriër van ongeveer vier maanden gevonden met een gebroken achterpoot.

Het dier is ondervoed, helaas niet gechipt en ook niet als vermist opgegeven. De Amerikaanse Staffordshire Terriër heeft het pootje vermoedelijk al een maand geleden gebroken.

De Dierenbescherming is op zoek naar een specialist die het achterpootje kan sparen en hoopt dat de eigenaar zich alsnog meldt. Ook zoekt de organisatie mensen die geld willen overmaken om de operatie te kunnen bekostigen.

 Omdat mij dit aan hart gaat ben ik deze doneeractie gestart om de operatie van de pup te kunnen betalen. Ik hoop dat  jullie zullen bijdragen. Het restant wat overblijft zal worden geschonken aan een instantie die zich bezighoudt met dierenwelzijn. 

Alvast  bedankt voor jullie bijdrage.

 

Marian
17-12-2018

Na contact met het asiel waar Trip verblijft blijkt dat er morgen dinsdag 18 december pas meer duidelijkheid komt of zijn achterpoot behouden kan worden of dat een amputatie onvermijdelijk is. 


Marian
14-12-2018

Vandaag is er contact geweest met het asiel.  De pup is nadat hij gevonden naar een dierenarts in Barendrecht gebracht waar hij is nagekeken en een röntgenfoto is gemaakt. Hiervoor zijn dus reeds kosten gemaakt. Omdat amputatie werd geadviseerd vraagt de dierenbescherming nog een second opion om te kijken of het pootje toch niet gered kan worden wat de voorkeur heeft. Maandagmiddag 17 december staat de afspraak hiervoor gepland. Het is afwachten wat de kosten zullen zijn maar de pup wordt sowieso geholpen en het zal zeker niet voor het volle tarief zijn. Zodra er voldoende geld is zal ik de actie ook sluiten dus overdoneren is zeker niet aan de orde. En alles wat overblijft na betaling van de medische kosten voor deze pup zal ten goede komen aan alle andere behoeftige dieren in het asiel. Maandagavond volgt meer info. Iedereen alvast enorm bedankt voor de bijdrage. Echt hartverwarmend. 

Groetjes

Marian


146 donaties
€ 1.796,00

Deze actie is gesloten.