Pup adopteren voor Stichting HulpHond Nederland

Pup adopteren voor Stichting HulpHond Nederland | Geld inzamelen
 
 
Help Stiching HulpHond Nederland. Wij zamelen geld in om een pup te kunnen adopteren..

Stiching HulpHond Nederland zet zich in voor mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een HulpHond. Help ons geld in te zamelen zodat er een puppy geadopteerd kan worden. Deze pup kan met onze hulp een opleiding volgen tot hulphond. Help jij mee? Deze inzameling gaat via ons crowdfundingplatform: Donatie Dier. Donatie Dier is een crowdfundingplatfrom die zich inzet voor dieren projecten. Op deze manier helpen wij bedrijven, organisaties en verenigingen hun doel te bereiken. Donateurs ontvangen aan het eind van de actie, een nieuwsbrief waarin je het resultaat kunt zien.  Het resultaat kan je ook vinden op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/donatiedier/?fref=ts. Het opgehaalde bedrag wordt volledig aan het project besteed. 

Waarom? Omdat wij échte dierenliefhebbers zijn en het beste willen voor het dier! Natuurlijk worden er tegenwoordig veel inzamelingsacties gehouden voor het Buitenland! Dit is harstikke goed, maar we willen Nederland niet vergeten. Vereningen als Stichting HulpHond Nederland moet het hebben van Sponsors, Donateurs en acties. En daarom willen wij hiervoor een steentje bij dragen. Hierbij doen wij mens en dier een plezier, de hond heeft een fijn thuis en zijn baasje kan zichzelf samen met zijn hond redden, zonder elke dag afhankelijk te zijn van mensen. Dat is natuurlijke harstikke fijn.

 

Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen met het resultaat van de actie? Laat dan je emailadres achter tijdens je donatie, via facebook of stuur je email naar donatiedier@gmail.com

Bedankt voor jullie steun,

Namens,

Donatie Dier & Stichting HulpHond NederlandEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 10,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.