psychosociale hulphond sacha

psychosociale hulphond sacha | Geld inzamelen
 
 
Wie zou mij willen helpen om de oorlog in mijn hoofd te kunnen verslaan?

Hey, lief dat je een kijkje wilt nemen op mijn crowdfundingpagina! Ik waardeer het enorm dat je de tijd neemt op dit te lezen!☺️

Ik ben Sacha, 15 jaar en helaas worstel ik al een aantal jaar met Anorexia, Depressie, Angststoornis en Gezinsproblematiek. Ik heb heel erg mijn best gedaan om hier vanaf te komen dmv vele therapieën, (ziekenhuis)opnames en gesprekken, maar helaas heeft niks hiervan aangeslagen. Toen ben ik op zoek gegaan naar opties met dieren, waardoor ik op een hulphond kwam, en dit is het eerste waarvan ik eindelijk het gevoel heb dat dit me kan helpen, en precies is wat ik nodig heb.

Een hulphond kan in mijn geval helpen door bijv. mijn gedrag te spiegelen zodat ik hulp kan vragen, te kunnen signaleren wanneer ik overprikkeld ben, structuur en steun bieden tijdens eetmomenten, bij mij zijn bij moeilijke momenten/afspraken (school, therapie, ziekenhuis, ov oid), op vele vlakken motivatie geven aangezien ik voor mezelf moet zorgen om in staat te zijn voor mijn hond te zorgen én een rede zijn om te leven. Een hulphond is geen make it all going away, maar is wel 24/7 een maatje met onvoorwaardelijke liefde en steun, die je langzaam kan helpen stapjes te zetten.

Tijdens mijn eigen zoektocht naar de juiste hulp ben ik in contact gekomen met de stichting Kynologisch instituut vanuit het hart -onderdeel van hond kat, die mij deze hulp kunnen bieden, zij gaan met mij op zoek naar de juiste pup en leiden deze samen met mij op tot een hulphond.

Hier komt wel een groot kostenplaatje bij kijken die ik helaas niet zelf kan betalen, hierbij wil ik jullie om hulp vragen (hoe moeilijk ik dit ook vind), zouden jullie misschien iets willen bijdragen zodat ik mijn eigen hulphond op kan leiden en ik langzaam mijn leven weer terug krijg en ik vrij kan zijn van al deze rot ziektes?

Het maakt níks uit om welk bedrag het gaat, voor elke euro ben ik al enorm dankbaar, alle kleine beetjes helpen!

Ik hoop dat ik jullie zo voldoende geïnformeerd heb, en als er vragen zijn mogen jullie mij deze altijd stellen!

Bedankt, Liefs Sacha❤️

Sacha van der Niet
22-10-2019

Hey, het is een hele opgave om iedereen persoonlijk te kunnen bedanken aangezien er een hele hoop donaties binnenkomen, maar ik wil via deze update iedereen, stuk voor stuk, enorm bedanken, binnen 1 dag al dit bedrag is ongelooflijk, enorm dankbaar❤️☺️


247 donaties
€ 4.330,00
Doel: € 9.000,00
48%

Deze actie is gesloten.