Pruik voor Naat

Pruik voor Naat | Geld inzamelen
 
 
Een pruik voor Naat!

Lieve vrienden en familie,

Zoals jullie allen weten gaan Mark en Naat momenteel door een zware periode. Een periode die voorlopig nog wel even aan zal houden en waarbij ze onze steun hartstikke hard nodig hebben. Over enkele weken begint Naat haar eerste chemo kuur waarna vrij snel haar haar zal uit gaan vallen...

Nu zijn ze al meerdere keren gaan kijken voor een passende pruik en hebben inmiddels een geschikte gevonden. Vandaag hoorde ik echter van Mark dat deze maar liefst €2100,- kost, waarvan ze slechts maximaal €500,- vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Daar moeten wij als familie en goede vrienden iets aan kunnen doen dacht ik gelijk. Hoe mooi zou het zijn als wij als directe omgeving het aanvullende bedrag kunnen aanbieden (of een groot deel ervan)? In plaats van (of naast) het gebruikelijke bloemetje, kaartje en cadeautje kunnen we ook op deze manier iets bijdragen om deze periode wat fijner te maken voor haar.

Het streef bedrag is dan wel €1600 maar alles wat we op kunnen halen is mooi meegenomen, het gaat ten slotte ook om het idee. Het geld wat zij zelf niet hoeven uit te geven aan de pruik kunnen zij mooi besteden aan de nieuwe aanwinst die zij in maart verwachten. Mocht je liever anoniem willen doneren, geen probleem, dat kan. Mocht je andere mensen in je omgeving kennen die aan dit initiatief zouden willen bijdragen, stuur dan gerust de link door. Denk daarbij wel aan het feit dat het een "besloten" actie is voor met name vrienden, familie en kennissen. Daarnaast is het een verrassing (geheim) voor ze, dus graag niet delen via social media of iets dergelijks.

Bij vragen kunnen jullie mij mailen of bellen.

Micha van Dasler
michavdasler@hotmail.com
06-23800328Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
52 donaties
€ 2.350,00
Doel: € 1.600,00
146%

Deze actie is gesloten.