Pruik give away

Pruik give away | Geld inzamelen
 
 
Mijn naam is Milendi Raphael en ik wil elke maand een pruik weggeven !!

Ik heb al 20 jaar alopecia. Dit is een auto-immuunziekte wat haaruitval veroorzaak tot uitwijking over de gehele lichaam. Voor 20 jaar lang was dit mijn geheim en droeg ik pruiken om mijn geheim te bedekken. Ik heb recentelijk de kracht gevonden om mezelf eindelijk zonder pruik te tonen! Het was een enorme stap en een lang proces voor ik zover was. Velen vrouwen maken hetzelfde mee en durven nog niet hunzelf te tonen zonder pruik. Een haarprobleem is psychisch heel zwaar en helaas werken de zorgverzekeringen niet altijd mee. Met andere woorden, geld voor pruiken moet uit eigen zak komen. Wat het probleem hiermee is, is dat pruiken ontzettend duur zijn! Prijzen kunnen varieren tussen de 500,- tot 5000,-. 

Door jaren te leven met alopecia, heb ik een methode gevonden dat pruiken gemiddeld 500,- hoeven te kosten. Mijn doel is nu om vrouwen te helpen die ook kampen met haarproblemen. Ik wil graag elke maand een pruik doneren aan een vrouw die het nodig heeft. Vandaar deze doneeractie! 

Wil jij me helpen een vrouw elke maand gelukkig te maken met een pruik?  Doneer dan snel! Alvast heel erg bedankt voor uw tijd en medewerking. 

Veel liefs, 

Milendi 💕Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 50,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.