Promotiefilm JOVD Friesland

Promotiefilm JOVD Friesland | Geld inzamelen
 
 
JOVD Friesland gaat promotiefilm maken

De JOVD Friesland vraagt graag een paar momenten van uw aandacht!

In het kader van verdere professionalisering en groei wil de JOVD Friesland een professionele promotie film laten maken.

Dit met als achterliggend doel om potentiële leden nog sneller duidelijk te kunnen maken hoe leuk de JOVD Friesland is en waar wij voor staan. Ook zal het filmpje gebruikt worden bij promotie- en trainingsdagen op scholen en andere locaties.

Ook merken wij dat de Facebookpagina steeds vaker en beter bezocht wordt en ook op de Facebook pagina zal de film prominente plek krijgen om zo de bezoekers een goed beeld te geven van de JOVD Friesland.

Het filmpje zal geproduceerd worden door een professionele filmer en zal in twee draaidagen worden opgenomen. De film zal uiteindelijk een minuut gaan duren, zodat we zo goed mogelijk de aandacht vast kunnen houden van de kijkers.

Het wordt een tijdloos filmpje waar we een aantal jaren mee vooruit kunnen.

Maar…………………..dit alles kost natuurlijk wel geld……en dat hebben wij, vooralsnog, niet in kas.

Het is daarom dat wij u, als “vriend” van de JOVD, willen vragen om een financiële bijdrage aan dit mooie project. Welke ook eventueel als zakelijke kosten kunt factureren. De bedrijfsnaam zal dan worden vermeld op de aftiteling.

Het totaal bedrag wat we nodig hebben voor de productie van de film bedraagt € 400,00.

Wij vernemen graag uw reactie en hopen op een mooie positieve respons, zodat we de film op korte termijn in productie kunnen geven en we met de JOVD Friesland een verdere professionaliseringsslag kunnen maken.

Voor vragen en suggesties kunt u altijd bellen of mail: 0651596302 - info@roos-hs.nl


Met vriendelijke groeten, namens het bestuur van JOVD Friesland.

 

Roos Strating,

Algemeen bestuurslid OrganisatieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 165,00
Doel: € 400,00
41%

Deze actie is gesloten.