Project Tanzania

Project Tanzania | Geld inzamelen
 
 
Er zijn zoveel mensen die hulp nodig hebben. In oktober krijg ik de kans om te helpen.

Hoi!

Ik ben Nienke Mossel ,18 jaar. Ik doe de opleiding Handhaving Toezicht en Veiligheid, uniformberoepen op het Alfa College in Groningen.

In oktober krijg ik de kans om samen met wat schoolgenoten naar Tanzania te gaan en om samen met Stichting Kibo Education Trust verder te gaan aan de bouw en onderhoud van een school voor (wees)kinderen. Ook gaan wij bij gezinnen en andere scholen langs om schoolspullen, speelgoed en kleding te brengen en maken we met de mensen daar een praatje.

Het doel van de stichting is het geven van mogelijkheden tot het volgen van beroepsonderwijs voor weeskinderen in het Kibosho district. Het beleidsplan was het mee bouwen en financieren van een voor eind 2016 afgeronde huishoud/ambachtsschool voor ongeveer 300 leerlingen inclusief woningen voor de docenten en hostels voor de weeskinderen. Dit is nog niet compleet afgerond en hopelijk kunnen mijn schoolgenoten en ik ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk klaar is.

Maar om daar te komen en te zijn moet ik €1500.- bij elkaar sprokkelen. Dit kan ik niet alleen!! Dus vind u dit een mooi doel om aan te doneren en wilt u er doormiddel van mij voor zorgen dat deze kinderen naar school kunnen en onderkomen hebben? Doneer! Elke euro telt!

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun en bijdrage aan dit fantastische project! Ik kan niet wachten om namens u aan de slag te gaan in Tanzania! 

Nienke Mossel

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

42 donaties
€ 1.046,00
Doel: € 1.500,00
69%

Deze actie is gesloten.