Project Passie van de Langstraat

Project Passie van de Langstraat | Geld inzamelen
 
 
De Passie van de Langstraat een evenement gebaseerd op de landelijke Passion


De stichting Passie voor de Langstraat heeft tot doel het bijelkaar brengen van zoveel mogelijk mensen met verschillende achtergronden. En het stimuleren van de gemeenschapszin d.m.v. samenwerken en betrekken van verenigingen. Door door activiteiten te organiseren waarin mensen samen komen en verbonden worden.

Het is project waarin zang en theater het lijdensverhaal vertellen in een modern jasje en daarbij een boodschap uitdragen d.m.v. een actueel verhaal en scenes, De boodschap is gericht op omzien naar elkaar, acceptatie, gericht op meer onderlinge acceptatie en minder veroordeling. voor de uitvoering is er een Passie4kids waarin kinderen en hun (groot)ouders een verlicht kruis dragen. Een groep kinderen dragen het kruis op een bepaald moment tijdens de uitvoering binnen, Daarnaast zijn er in de week vooraf diverse activiteiten waarin jongeren als buddy iets doen voor een (eenzame) ouders. Het project wordt breed gedragen, door o.a. scholen, jongeren. theatergroepen in de regio, een koor, scouting,  het locale schoenmuseum. Jonge muzikanten (die een combo vormen), jonge kruisdragers waarin we vooraf in gesprek gaan wat het voor hen betekent, waarin mooie gesprekken op gang komen. Door de samenwerking met diverse partijen ontstaat er verbinding. 

De eerste editie vorig jaar was een groot succes en de vraag naar een tweede editie is groot. We willen hierbij uitbreiden dit kost veel geld. Met name de kosten voor het licht en geluid zijn groot. Vandaar de doneeractie. 
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 119,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.