Project Marathon

Project Marathon | Geld inzamelen
 
 
Pepijn rent de marathon van Rotterdam om zijn Senior Project mogelijk te maken.

Om mijn studie International Hotel & Hospitality Management te kunnen afronden moet ik samen met mijn projectgroep een Senior Project uitvoeren. Dit project laat ons al wennen aan hoe het is om later in het bedrijfsleven te werken.

Wat daarbij komt kijken is natuurlijk het behalen van doelen en het behalen van bepaalde sponsortargets. Helaas is het ons tot nu toe nog niet gelukt om genoeg financiële steun te verkrijgen om ons project tot een goed einde te brengen.

Op een dergelijk moment kun je opgeven, maar je kunt ook buiten de standaard kaders gaan denken. Toen ik met het voorstel kwam om de NN Marathon van Rotterdam te gaan lopen werd hier niet door iedereen even serieus op gereageerd. Echter ben ik erachter gekomen dat je veel kunt bereiken als je ergens vol voor wilt gaan.

Op dit moment sta ik ingeschreven voor de marathon (42,195 kilometer) van Rotterdam op 9 april 2017 en ben ik flink aan het trainen. Ik ben vastberaden om de finish binnen 4 uur te halen en ik hoop dat jullie mij willen steunen om zo ons project een succes te laten worden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 785,00
Doel: € 750,00
104%

Deze actie is gesloten.