Project Kids United

Project Kids United | Geld inzamelen
 
 
Help ons mee om de leden van Kids United een topavond te bezorgen!

In samenwerking met FC Groningen en Bundled organiseren 5 studenten van het Alfa-college een evenement voor de leden van Kids United. Op vrijdag 19 mei houden wij een FIFA-toernooi voor alle leden van Kids-United! De kinderen van Kids United zijn erg gehinderd door hun handicap. Samen een leuke avond computergames spelen is voor hen niet vanzelfsprekend. Wij willen dit project kosteloos voor hen neerzetten. We hebben samen met Bundled een prachtige locatie geregeld, namelijk: de Dot Groningen. De Dot is een 360 graden bioscoop in Groningen.

Wie is Kids United?

Door Onno Kukler

“In 2003 heb ik Kids United opgericht. Onze zoon Sandro was toen 10 jaar oud. Hij heeft een lichamelijke beperking en verstandelijk een achterstand. Hij zag een item op de televisie waarin een jeugd g-team onder de loep werd genomen. Een team uit het westen van het land. Hij wou graag lid worden van deze vereniging, maar besefte uiteraard niet dat dit twee uur rijden was en dus onmogelijk om deze afstand twee keer in de week te overbruggen. Als ouders doet dit pijn. Een zoon die graag wil voetballen, net als z’n oudere broer, maar niet de juiste club in de regio. Dit was een aanleiding om zelf een voetbalclub op te richten voor kinderen met een lichamelijke beperking. Toen een moeder contact opnam en vroeg of haar kind met het Syndroom van Down ook lid mocht worden, kon ik geen nee zeggen.”

Wie is Bundled?

Bundled organiseert al sinds 2001 live game evenementen op locatie. Gedurende de jaren heeft Bundled een groot netwerk en expertise opgebouwd binnen de game industrie. Inmiddels richt Bundled zich niet alleen op game evenementen maar ook op Branding. Bundled gelooft erin dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is en werkt daarom samen met diverse professionals om projecten tot een succes te brengen. Bundled levert alle benodigde apparatuur om dit tot een leuke avond te maken”

Wij zijn op zoek naar donateurs om dit evenement te kunnen realiseren!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.