Project Bosnie

Project Bosnie | Geld inzamelen
 
 
Geld inzameling om naar Bosnië te gaan voor een school project.

Hallo, wij zijn 3 meiden Melissa, Naomi en Yasmina van de school MBO Rijnland in Alphen a/d Rijn en doen daar de opleiding Verzorgende IG MZ-VIG. Wij kregen als voorstel om mee te doen aan het school project om naar Bosnië te gaan en daar de mensen te helpen die het nodig hebben. 

Wat gaan we daar doen?
Wij gaan met zijn 3en en andere leerlingen uit andere klassen naar Bosnië. Daar gaan we naar de instelling Savajero. In de instelling wonen ongeveer 250 mensen. De instelling bestaat uit 3 afdelingen: Volwassenen met een verstandelijke beperking, volwassenen met een psychiatrische ziekte beeld en de hospice. Wij willen daar gaan helpen bij de activiteiten die ze daar gaan uitvoeren en wij helpen ook bij het klussen, bijvoorbeeld bankjes maken, muren schilderen of activiteiten huisjes bouwen. Wij kunnen daar veel voor hun betekenen. 

Waar is het geld voor? 
Het geld dat we gesponsort krijgen geeft ons de mogelijkheid om er naar toe te kunnen gaan en om daar voor 5 dagen te kunnen verblijven. Zonder het geld kunnen wij daar niet heen en kunnen wij niets voor hun betekenen. Wij moeten p.p. 550,00 euro ophalen om er samen heen te kunnen wat ons super leuk lijkt! 

Hopelijk wil jij ons helpen door ons te sponsoren! 

Voor alle mensen die ons sponsoren, hartelijk bedankt alvast!

Voor meer informatie over wat wij gaan doen kunt u naar de onderstaande link.
https://www.outofarea.nl/projecten/scholen/ 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 60,00
Doel: € 1.650,00
3%

Deze actie is gesloten.