POWERLIFTEN VOOR DE SLACHTOFFERRS VAN SINT MAARTEN

POWERLIFTEN VOOR DE SLACHTOFFERRS VAN SINT MAARTEN | Geld inzamelen
 
 
Ik ga powerliften om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de orkaan Irma

Op 30 September is de grootste powerliftwedstrijd van de Benelux: de SBD Cup 2017!! Bij een powerliftwedstrijd moet je squatten, bankdrukken en deadliften. Het totaal aantal kilo van de beste beurten wordt opgeteld en zo wordt bepaald wie er heeft gewonnen.

 

Ik ben een aantal maanden hard aan het trainen en weet zeker dat ik een goed resultaat neer ga zetten. Ik heb namelijk alles wat ik nodig heb om sterk en gezond te zijn. Dit is helaas niet vanzelfsprekend. Daarom wil ik met deze wedstrijd niet alleen een verschil voor mezelf

 

Orkaan Irma heeft namelijk vorige week een ravage aangericht op Sint-Maarten. Ik wil me daarom inzetten om geld te verzamelen om de bewoners van Sint-Maarten te steunen!

 

Ik wil je daarom vragen om mij te sponsoren. Ik je vragen om €1.50 voor de warming up en 1ct voor elke kilo van mijn lifttotaal te doneren aan de slachtoffers van de ramp. Mijn streven is om 400kg in totaal te tillen. Het toaal wat ik sowiso ga tillen is 350kg. Ik wil je daarom vragen om €1.50+€3.50= €5.00 te doneren om mij te sponsoren. Extra donaties zijn altijd welkom!

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd. Ik heb een gouden medaille gewonnen en persoonlijke en wedstrijdrecords gezet. Ik heb 135kg gesquat, 90kg gebankdrukt en 172.5kg gedeadlift. Dit alles leverde een totaal op van maar liefst 397.5kg. Ik ben ontzettend blij met alle donaties tot nu toe en hoop dat er meer volgen nu de uitslag van de wedstrijd bekend is!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 180,00
Doel: € 500,00
36%

Deze actie is gesloten.