PM Dance naar International Dance Awards in Barca

PM Dance naar International Dance Awards in Barca | Geld inzamelen
 
 
Steun onze jeugdige danscrew op weg naar Barcelona 2020. They have a message for you!!

Het selectieteam van PM-Dance in Utrecht gaat meedoen aan de International Dance Awards in Barcelona 2020. Drie dagen lang neemt de dance-crew het op tegen streetdancers, hiphop-formaties en moderne dansgroepen uit onder meer Frankrijk, Groot-Brittanië, China, Mexico en Israël. En daarvoor zijn ze hard in training!

De jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar - een multi-culturele mix uit verschillende wijken in Utrecht - nemen elk hun eigen verhaal een achtergrond mee. Wat hen bindt? Ze zijn gek van dansen en willen shinen op het hoogste podium! In Barcelona! Daarbij nemen ze een belangrijke boodschap mee, die zichtbaar wordt in hun performance. A CREW WITH A MESSAGE

Een verhaal over de kracht, maar ook over de schaduwkant van social media. Wat PM-Dance betreft: kijk elkaar in de ogen, praat met elkaar, doe lief en dans!

De missie van A crew with a message, vergt niet alleen veel voorbereiding en training, maar ook behoorlijk wat geld. Om de reis te bekostigen, het verblijf te betalen en de perfecte dansoutfits aan te schaffen. Donaties kan de groep dan ook heel hard gebruiken.

Help het selectieteam van PM-Dance haar droom in Barcelona te verwezelijken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
59 donaties
€ 893,00
Doel: € 10.400,00
8%