Pleace help pony booster voor een operatie

Pleace help pony booster voor een operatie | Geld inzamelen
 
 
Geweldige pony wil graag een 2e kans met een kostbare operatie.

Pleace help Booster

 

Helaas heeft onze geliefde ponyclub pony Booster een noodlottig ongeval gehad.

Tijdens onze laatste strandrit vorige jaar december is hij in galop flink geschrokken van een aanstormende blaffende hond en heeft een rare zijsprong gemaakt. Hierdoor heeft hij zich verstapt en bleek hierna zo kreupel te zijn dat hij niet meer verder kon lopen. We hebben hem van het strand af moeten halen met een veewagen en hij was dermate kreupel dat we de veearts direct hebben moeten bellen. 

Twee weken boxrust met pijnmedicatie en ontstekingsremmers was het advies. Daarna verder kijken. 

Hij knapte helaas niet op en heeft enorm veel pijn. Inmiddels weten we meer. Er zijn röntgenfoto's gemaakt. Er zit een breuk in zijn voorknie.

Als we niets doen, komt het sowieso niet goed. Geen enkele kans, en hij heeft veel pijn. Een optie zou zijn om te opereren, een schroef in het losse deel of het losse deel verwijderen. De totale kosten komen rond de 3000euro met helaas maar 50% kans op volledig herstel als bruikbare pony voor onze ponyclub en iets meer kans op herstel van alleen de pijn zodat hij nog wel pijnvrij als gezeldschap pony door het leven kan. 

Helaas zijn deze kosten zakelijk gezien op dit moment niet te overbrugge in verhouding met de slagingskans. Overgebleven optie is om hem in te laten slapen...

Booster is pas 7jaar.

Toch willen we hem graag een kans gunnen en vandaar deze oproep. Zouden jullie AUB een donatie willen doen zodat we Booster nog een kans kunnen geven?? 

Met deze oproep hopen we toch(het grootste deel) van zijn operatie en nazorg kosten bij elkaar te kunnen krijgen. We nemen met alle liefde alle moeite op ons om hem te brengen en halen bij de kliniek en alle zorg en verzorging die hier verder bij komt, van zelfsprekend zelfs!! 

Maar helaas het volledige bedrag is op dit moment echt een probleem...

Booster is onderbehandeling van Paardenkliniek Hollands Kroon. 

Helaas heeft het ook nog eens spoed.

Hoe eerder hij geopereerd wordt hoe beter!!

Dank jullie wel.

Ponyclub de EttingenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 98,00
Doel: € 3.000,00
3%

Deze actie is gesloten.