Platform voor liefde, seks en intimiteit

Platform voor liefde, seks en intimiteit | Geld inzamelen
 
 

Hoi mooi persoon.

De start-up Intiem Zijn is vanaf 1 december een feit! Een online platform dat zich richt op het terugkrijgen van seksuele verbinding en intimiteit. 

Misschien herken je dit wel bij jezelf of bij anderen. Je zit in een relatie waarin je eigenlijk de seksuele verbinding mist met je partner, maar durf je hier niet over te praten. Verlang jij naar meer intimiteit tijdens het vrijen maar heb je geen idee hoe je dit bespreekbaar maakt. Heb je (soms) angst of schaamte voor fysiek contact en zoek je mensen die in dezelfde situatie zitten? 

Intiem Zijn omarmt jouw verlangens en zorgt ervoor dat jij weer volledig jezelf kunt zijn. Een heel leven lang. We laten je kennismaken met allerlei manieren van liefdevol vrijen, verschillende soorten seks en vrijen vanuit je gevoel in plaats van je hoofd. Dit alles in je eigen tijd, zonder haast en stress. Veilig uit jouw comfortzone komen is precies waar het om draait. Niets moet, alles mag. Intiem Zijn is er voor iedereen die zich wil ontwikkelen maar niet goed weet hoe.

Vanaf 1 december is het platform officieel open, maar om de groei en ontwikkeling kwalitatief hoog te houden, is financiele ondersteuning nodig.

Missie

Mijn missie is helder. Intiem Zijn wordt HET platform voor elk individu die weer intimiteit terug wil in zijn of haar leven. 

Visie

Mijn ultieme doel is dat er in de toekomst een ministerie van liefde en intimiteit wordt aangesteld! Met jou starten we een community om deze missie te laten slagen. Daarom is elke donatie welkom. De website www.intiemzijn.nl is al te bezichtigen. Daar verwelkom ik je graag. Tevens kun je het platform volgen op:

Facebook Intiem Zijn

Facebookgroep: Voor vrouwen die meer intimiteit in hun leven willen

Voor mannen die meer intimiteit in hun leven willen

Instagram

SexyTalk Academy

 

Een liefdevolle groet,

Lenna van den Haak.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%