Platform Systeem Ikwerkanders

Platform Systeem Ikwerkanders | Geld inzamelen
 
 
Met samenwerken komen we verder én is het leuker.

(De website is nu 'under maintenance')
Deze tekst laat ik hier omdat het mijn motivatie was van een jaar terug.

Verhaaltje:
Een jaar geleden kreeg ik een diagnose, ik begon met medicatie en viel door alles eromheen nog eens 15 kilo af. Ik kon amper nog eten. Kon niet meer slapen en kreeg hierdoor psychoses. Ik wist het verschil niet meer tussen herinneringen en nachtmerries en ben behoorlijk hard in een burn-out gecrasht.

Uiteindelijk kwam de diagnose Autisme en ik had verwacht dat dit rust zou geven maar sinds dit allemaal begon heb ik mij nog nooit zo klem gevoeld. Er zijn zoveel keuzes als je ze allemaal mag maken en teveel regels die ik niet begrijp. Er zijn zoveel manieren om het te brengen en het voelt alsof er altijd wel iets fout of verkeerd over kan komen. Nergens écht in te plaatsen zijn voelt in de huidige maatschappij nogal.. lastig. Onderzoeken gingen door, medicaties werd uitgeprobeerd, rekeningen kwamen erbij en ik had het gevoel dat degene die mij helpen er verder mee kwamen dan ik zelf.

Het lukt niet.. om mee te komen. Het maakt mij zenuwachtig en in mijn huidige situatie ook boos. Ik vind het raar, dat hulp geld kost. Dat groei geld kost. Dat je niet geholpen kan worden, voor je in een hokje past terwijl het voelt alsof je die moet kunnen (ver)kopen. 

Hoort het niet gewoon goed te voelen? Mag het ook niet gewoon leuk zijn? Horen we er niet eerst voor elkáár te kunnen zijn? Ik zie overal reclame en goedbedoelde adviezen terwijl ik het gevoel heb dat we het geld uit hetzelfde putje aan het rapen zijn. Sommige gaan hier wel op vooruit. Anderen blijven achter.

Het nare alleen is dat het niet perse de mensen zijn die niet hun best doen maar ouderen, kinderen, mensen met een handicap en dan heb ik het nog niet eens over dieren. Het lijkt alsof iedereen die in een vorm, afhankelijk zijn/geworden van anderen, niet mee kunnen komen. Dát vind ik raar. Ik heb het gevoel dat we doen wat we moeten doen om te komen waar je eigenlijk wilt zijn. Wat zich resulteert in dat je geld moet verdienen, hoe je geld kán verdienen, om het gevoel te krijgen er te mógen zijn.

Lukt dat niet dan heb je 'pech' en ben je afhankelijk van anderen en is het cirkeltje rond. 


Dus zo verzon ik vanuit mijn situatie een manier, die óók werkt, waar iedereen er mag zijn. Een initiatief waar geld er is om anderen te helpen en er samen op vooruit te gaan. Één waar we allemaal onze eigen waarde uit kunnen halen en het een keuze is, hoe.

Ik wil gewoon mijn steentje bijdragen, en dit is mijn steentje.

Concept:
Het concept is eigenlijk best simpel.

Een netwerk voor mensen die anders werken. Mensen die door persoonlijke redenen of omstandigheden hulp nodig hebben om mee te komen en mensen die hier graag in bij willen staan. Vrijwel iedereen dus met goede intenties.

Er kan gezocht worden aan de hand van hoe iemand gevonden wilt worden. (Op kennis i.p.v. data) en je weet dat je kijkt naar mensen die open staan voor groei, ontwikkeling en dus een waarschijnlijke samenwerking/connectie.

• 75% van de inkomsten gaat naar goede doelen & initiatieven.
• 15% gaat naar degene die de groei stimuleren. Iedereen die wilt kan er dus aan mee verdienen.
• 10% is winst wat wordt verdeeld over salaris | Nieuwe initiatieven | Investeringen in het netwerk | Gezamelijke groei

Het netwerk en de zoekfunctie past zich aan wanneer er genoeg inkomsten zijn om het verder uit te laten bouwen.

Bronnen van inkomsten komen van:
- Donaties
- Investeringen in reclame (give-aways, kortingen & concepten)
- Een optioneel abonement welke aantoont dat je goede doelen & initiatieven ondersteunt en het geeft extra persoonlijke zichtbaarheid

Door dit initiatief te promoten en de zoekfunctie te blijven verbeteren wordt iedereen die er onderdeel van wilt zijn, gezien. Helpt iemand mee? Dan verdient diegene er ook aan. Begin je aan iets waar vraag naar is? Dan kan er in worden geïnvesteerd.

Elke stap die je wilt zetten, kan je iemand voor vinden of hulp bij krijgen.

Ik zou willen dat zoiets al bestond.
Het zou een hoop stress weghalen.

Wil je mij helpen om dit initiatief te laten groeien?


Gevoel:

Dit concept/goed doel/stichting/initiatief is het afgelopen jaar mijn houvast geweest om uit mijn eigen situatie te komen en nu ik een oplossing heb, wil ik daar zoveel mogelijk mensen in mee nemen. Werkelijk alle hulp hierin wordt gewaardeerd. Elke euro, elke naam op de website en ieder die hier in gelooft.

Zou je mij hier in bij willen staan? Ik weet niet goed hoe het verder te omschrijven dus voel je vrij om contact op te nemen/vragen te stellen.

Ikwerkanders.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 100,00
Doel: € 920,00
10%