Pizza voor Oekraine

Pizza voor Oekraine | Geld inzamelen
 
 

Pizza voor Oekraïnese burgers

Familie van Straaten / van Bommel sporthorses en Lab26 gaan naar Oekraïne om pizza’s te bakken voor oorlogs vluchtelingen. 

Het team van 6 personen gaat met een afgeladen vrachtwagen vol pizza ovens, tomaten, meel en kaas naar Chelm, de grens van Polen en Oekraïne.

De hulpvraag is goed onderzocht. Via stichting Vluchteling en Spoetnik hebben zij deze locatie doorgekregen. Hier is een grote opvang locatie waar de vluchtelingen bivakkeren. De omstandigheden zijn schrijnend en ze  hebben een grote behoefte aan voedselvoorziening. Met hout gestookte pizza ovens gaat het team Napolitaanse pizza’s bakken en uitdelen tot ze door de voorraad heen zijn. 

 

Om dit te kunnen realiseren is er een bedrag nodig voor brandstof en grondstoffen. Grote sponsoren hebben zich al gemeld. Maar we zijn er nog niet! Gedoneerd geld dat over is wordt gestort op Giro 555.

 

Het streef bedrag is 10000 euro en einddatum is 18-3. Dit is kort dag maar hoe sneller de actie uitgevoerd kan worden hoe beter. 

Het zou ook geweldig zijn als Hippisch Twente zich verenigt en samen deze actie realiseert. 

Wat kun je doen? 

Doneren via https://www.doneeractie.nl/pizza-voor-oekraine/-61605
Er is een grote behoefte aan ehbo dozen, sokken, luiers, slaapzakken, lang houdbaar compact voedsel zoals energie repen. Dit kan ook in de vrachtwagen geladen worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
111 donaties
€ 11.157,00
Doel: € 10.000,00
111%