Pip de American stafford

Pip de American stafford | Geld inzamelen
 
 
Pip de American stafford

Lang over na gedacht om dit op te zetten, mensen in mijn omgeving zeggen dat ik het gewoon moest doen.

2 dagen terug werd ik gebeld. Rox ik ben nu al 4 dagen bij iemand en heb niks gemerkt. Er ligt hier een hond in een kamertje in het donker en ziet er niet uit! Ik heb foto's gekregen en ben er meteen heen gegaan. Beestje heeft soieso al 5 dagen geen eten en drinken gehad. Het gaat hier over een american stafford van 16 maanden. Woonden 6 hoog in IJmuiden en had teennagels van 3 cm lang. Ik heb die hond zonder na te denken uit haar kooi gehaald en opgetild, deze lieverd zat onder haar eigen strond en urine. Stonk tegen me op. Maar wat ik daar aantrof... Ik begin nu weer te huilen. Hond (ICE genaamd) helemaal uit gemergeld. Ik tilde der op hielt er tegen mij aan en ben het huis uit gelopen, eigenaresse was niet aanwezig... op de trapt likte zij mijn gezicht, hallo mevrouw u doet mij redden he? In de auto paar brokjes gegeven. Politie ondertussen gebeld dat ik een hond gestolen heb en uit de woning mee genomen heb. Ik ben naar huis gegaan. Hele weg naar huis was ik in totale shock. Hond gewassen, stinkt nog steeds, omdat ze ziek is...
Volgende dag alles gebeld voor een dierenarts, dierenarts mag niks doen want ik heb der gestolen... toch toestemming van de politie gehad, naar de dierenarts!!!!!!!! Die had nog nooit zoiets gezien!
ICE heet geen ice meer maar Pip. Ze heeft 40 graden koorts, ontstekingen aan der kussens van der pootje door het klauteren aan de bens waar ze maanden in opgesloten heeft gezeten. Mond en tandvlees ontstoken, huid is vaal en vet. Karakter is schitterend en lief. Ik heb astronauten voer gehad en vitamines. En ze kreeg een liter vocht in der nek... dat zal wel met een half uur weg trekken zei de dokter.... 5 seconden weg... Ik heb alle soorten antibiotica en pijnstillers gekregen voor onze lieve Pip. En ze eet nu heerlijk beetje rijst en dat speciale paté. Dokter keek der ogen uit. Ze liet der nageltjes knippen en lopen zou dan ook wat prettiger zijn. Ik geef der nu alleen maar liefde liefde liefde liefde liefde liefde en nog eens liefde. Niet bij me weg te slaan. Voor de mensen die er slecht tegen kunnen, hier komen wat foto's maar onthoud ze is nu onder de hoede van mij, moeder Lies Visser en mijn zus Noom Dop en zij gaat er komen.

Het gaat hier om een american stafford, geen greyhound.

Eigenaresse gesproken en op mijn manier gevraagd om afstand te doen van der hond en dit op de mail te zetten. Dit heeft zij gedaan. Verder hou ik mij over dat gedeelte stil, dat snappen jullie wel

Pip komt er wel!

Ik heb nu doneeractie opgezet maar op mijn eigen rekening mag je ook storten. Dit omdat er dagelijks veel kosten zijn en doneeractie niet direct overmaakt en dit pas over 2 weken beschikbaar is. Alle kleintjes zijn welkom!

Elke betaling die ik doe en maak, maak ik foto's van en verklaar ik op Facebook van Pip, daar komt ook uitgebreid op te staan wat wij doen! En het geld wat over blijft na het herstel van Pip gaat uiteraard naar een ander goede dieren doel!

Bedankt voor iedere gulle lieve warme gift!

Liefst van Pip en mij Roxy VisserEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
239 donaties
€ 2.655,00

Deze actie is gesloten.