Photographs with love, memories for always!

Photographs with love, memories for always! | Geld inzamelen
 
 
Mijn jarenlange droom van mijn eigen bedrijfje in fotografie!

Al jaren fotografeer ik met veel liefde. Mijn hobby is mijn passie geworden en ik droom al geruime tijd om meer te gaan doen met fotografie en zelfs mijn eigen bedrijfje te beginnen... 

Waarom nooit gedaan? Door depressieve periodes met voornamelijk heel veel onzekerheid.... Onzeker over mezelf, mijn eigen kunnen en eigenlijk alles om me heen...

Na jaren lang alle soorten van therapie te hebben gehad,  de nodige psychologen en psychiaters te hebben gezien was ik er klaar mee. Steeds kwam ik een stapje verder maar deed ook weer de nodige stappen terug, niets wat me echt verder hielp of wat blijvends was. Vorig jaar heb ik mezelf in het diepe gegooid. Ik ben 9 dagen weg gegaan van kids, man en honden voor een NLP en BMR training. Als ik daar nu op terug kijk had ik dat veel eerder moeten doen! Ik ben terug gekomen met zoveel meer zelfvertrouwen, ik geniet weer van het leven en ga uitdagingen gewoon aan! Ik ben nu gewoon een verbeterde versie van mezelf!

En dus... heb ik ook eindelijk de eerste stappen gezet voor mijn eigen bedrijf! Vanaf 1 januari jl. sta ik ingeschreven bij de kamer van koophandel, ik heb een website gemaakt, een logo is voor me ontworpen, en ik ben druk bezig met promotie maken om opdrachten binnen te halen... Super trots op mezelf!

Maar, uiteraard is er een maar... De NLP en BMR training heeft mijn spaargeld bijna tot nul doen slinken.... Ik had deze training nooit willen missen want anders had ik niet gestaan waar ik nu sta, maar het feit is dus wel dat het me mijn spaargeld heeft gekost... En om mijn bedrijf goed op te kunnen starten zoals ik wil heb ik nu eenmaal een starterskapitaal nodig... apparatuur (2de camera), visitekaartjes, promotiemateriaal, ruimte huren etc etc.

Dus nu vraag ik u om hulp! Want ik wil zo graag! Zo graag mijn droom verwezenlijken en vooruit blijven kijken! 

Alvast super bedankt voor uw hulp!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.