PH ongeneeslijke long hartziekte

PH ongeneeslijke long hartziekte | Geld inzamelen
 
 
Pulmonale Hypertensie, ongeneeslijke en progressieve long hartaandoening

Mijn naam is Cindy Klijn. Ik ben 44 jaar en sinds 7 jaar heb ik Pulmonale Hypertensie.

Op mijn 37e jaar kwamen ze erachter dat ik een aangeboren hartafwijking had. Mijn hart was toen al 2 1/2 keer vergroot en ik kreeg te horen dat ze mij snel moesten opereren. Ik had nog maar 6 maanden te leven. De open hart operatie is goed gegaan. Alleen daarna begon de ellende. 

De artsen vertelde, mw klijn...Helaas moet ik u mededelen dat u Pulmonale Hypertensie heeft. Uiteraard had ik hier nog nooit van gehoord. Het blijkt dat dit een zeldzame longziekte is. In nederland zijn er ongeveer 800 patienten. Een echt lot uit de loterij heb ik dus gewonnen.

Pulmonale Hypertensie is een ongeneeslijke, progressieve en helaas nog steeds een dodelijke longziekte. De druk in de longslagaders en de kleine vaten is verhoogd waardoor het hart zo zwaar wordt belast dat er hartfalen ontstaat. 

Op dit moment gebruik ik medicijnen die mijn bloedvaten openzetten om het hart te ontlasten. Dit is geen genezing en niemand weet , hoe lang mijn hart dit vol gaat houden.

Ieder jaar worden wij gescreend met door een hartkatheterisatie. Om zo de drukken in onze longslagaders te meten. Ik kan u vertellen, dit is geen pretje.

In het Radboudumc zijn ze nu een onderzoek gestart om de metingen die noodzakelijk zijn om de juiste diagnose en prognose te krijgen, via hartechografie te doen. Hier is veel geld voor nodig.Daarom organiseer ik op zondag 21 oktober 2018 een benefiet concert. Bij zalencentrum Wieleman te Westervoort. Om 14.00 uur gaat de zaal open en zult u worden ontvangen met een glas drinken. Mijn cardioloog zal uitleg geven over pulmonale hypertensie en het echocardiografisch onderzoek. Daarna gaan wij heerlijk het leven vieren met artiesten. Er zullen 2 podia zijn. De artiesten die allemaal belangeloos komen optreden zijn Lain Barbier, Arjan Koenen, Martine Fleming, Angel Marckmann, V'ger, 4Music, Okesweer, Creamer. 

Kaarten zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/benefietpha of via facebookpagina Pulmonale Hypertensie Benefiet Concert.

Alle opbrengsten van de kaarten gaan ook naar het Radboudumc te Nijmegen.

Mijn motto, geniet van het leven!! Wil ik op deze manier echt tot zijn recht laten komen.

Leven!!! Genieten!!! 

Steun mij in deze strijd.....

Sponsoring is hard nodig omdat er veel geld nodig is voor wetenschappelijk onderzoek. 

Doneer en help mij mee.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

24 donaties
€ 935,00