Pesten, waarom zou je!

Pesten, waarom zou je! | Geld inzamelen
 
 
Pesten, waarom zou je!

Stichting omgaan met pesten bestaat 12,5 jaar.

Vanuit de stichting was mij gevraagd, om een bericht, in vorm van een filmpje, in te spreken. Dit betreffende het 12,5 jarig bestaan van de stichting. Toen ik de tekst af had, en het filmpje had ingesproken, dacht ik bij mijn eigen, “ik wil toch iets meer gaan doen voor deze mensen, die zich reeds jaren inzetten om slachtoffers van pestgedrag te helpen.

Zo ontstond het idee en single te maken met de titel, “Pesten (waarom zou je)”.

Om deze single te realiseren, had ik een tekst schrijver, een studio en een productiemaatschappij,welke de videoclip gaat opnemen, nodig. Deze had ik reeds snel gevonden en hebben alle belangeloos meegewerkt aan dit mooie project.

Maar natuurlijk wil ik de stichting ook een fysieke cd kunnen geven, zodat zij deze kunnen verkopen, om financiën te genereren waar zij dan weer mensen mee kunnen helpen.

Aangezien het realiseren van een fysieke cd heel veel geld kost, Ben ik dus op zoek naar sponsorgelden. Ik heb een perserij gevonden, welke bereid is voor een zeer schappelijke prijs de cd‘s te persen. Ook heb ik een platenlabel en een plugger gevonden, om er zo voor te zorgen dat het nummer ook terecht komt bij de bekende music download portals en de radiostations.

Alle opbrengsten, welke gegenereerd worden uit deze single, zullen allen ten goede komen aan de stichting omgaan met pesten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 166,00
Doel: € 1.500,00
11%

Deze actie is gesloten.