Personal Fitness Nederland te Schoonhoven

Personal Fitness Nederland te Schoonhoven | Geld inzamelen
 
 
Wij vinden dat iedereen recht heeft op een fit leven.


Wij zijn Erwin Lagcher en Marianne van der Spek en wonen samen met ons dochtertje Joy in Schoonhoven. Zoals iedereen merkt, leven we in een haastmaatschappij en wordt er steeds meer van ons verwacht wat uiteindelijk de nodige problemen met zich meebrengt. Denk hierbij aan een burnout, je voelt je futloos, je hebt geen zin meer om van de bank te komen zodra je thuisgekomen bent en zelfs je relatie/huwelijk komt onder druk te staan.

Wij willen jou graag helpen om je weer gezonder en fitter te laten voelen, zowel fysiek als mentaal. Ons idee is om consults te geven waarin een gezonde levensstijl geadviseerd wordt door middel van een fysieke training van circa 30 minuten, een mentale training en uitleg over voeding en te behalen doelen in een persoonlijk gesprek. Elk mens heeft baat bij een gezonde kwaliteit van leven.

Dit zogenoemde Fit for Life programma bestaat uit de volgende nader toegelichte onderwerpen:

Beweging:

Het is voor het afvallen belangrijk om iedere dag te bewegen, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk is het goed om voldoende te bewegen. Tijdens het Fit for Life programma train je wekelijks onder deskundige begeleiding in onze studio. Iedere week doe je samen weer nieuwe oefeningen om het maximale uit jezelf te halen. Bovendien ontvang je een uitgebreide fitness set om thuis mee aan de slag te gaan.

Voeding:


Iedere week ontvang je persoonlijke voedingslijsten van Marianne die zijn opgesteld door een BGN-geregistreerde gewichtconsulent en voedingsdeskundige. Deze voedingslijsten maakt zij aan de hand van jouw nieuwe gewicht en vetpercentage dat we iedere week noteren. Ook zal je tijdens het programma alles leren over zowel gezonde als ongezonde voeding. Wat kan wel en wat kan niet? Ook kun je altijd contact opnemen met onze gewichtconsulent en voedingsdeskundige, bijvoorbeeld als je extra informatie wilt ontvangen over gezonde of ongezonde voeding!

Mental coaching:


Tegenwoordig staan veel mensen bloot aan teveel stress. Je hebt een drukke baan, een huishouden om te runnen en daarnaast ook nog een sociaal leven.
Tijdens het Fit for Life programma leer je meer tijd voor jezelf te maken en meer oplossingsgericht te gaan denken. Dit zorgt er in combinatie met voldoende beweging en gezonde voeding voor dat je veel beter in je vel zit en minder snel stress ervaart.

Wat mag je verwachten van afvallen met het 4 maanden 'Fit for Life' programma?

10 - 20 Kilo gewichtsverlies
Gezond voedingspatroon.
Sterk lichaam en betere conditie
Minder stress en meer zelfvertrouwen
Minder tot geen fysieke klachten
Geen resultaat? Geld terug!

 

 Maar.......... 

 

Wij gaan nog veel verder door de Oosterse leefwijze te introduceren. Gezien de achtergrond van Erwin in verscheidene vechtkunsten kunnen we jou mentaal en fysiek op een hoger plan tillen. Of je nu beter wilt worden in je eigen sport, groter en sterker wilt worden, je kans op blessures aanzienlijk te verkleinen of gewoon lekker in beweging wilt blijven, wij helpen je jouw persoonlijke doelen te bereiken. 

 

Dus schrijf je nu in en kom binnenkort bij ons sporten! 

 

Kleine donaties zijn ook meer dan welkom! 

 

 

 

Erwin Lagcher
22-11-2019

De vestiging is inmiddels 2 jaar open en per 1 oktober hebben we besloten om de franchise te verlaten en onder onze eigen vlag door te gaan.

Nu hebben we meer mogelijkheden om onze klanten en andere specifieke doelgroepen te helpen.


1 donatie
€ 20,00

Deze actie is gesloten.