Permanente beenprothese voor mijn vader.

Permanente beenprothese voor mijn vader. | Geld inzamelen
 
 
Hoi, ik ben Paulina. Ik ben gestart met deze actie om mijn papa te helpen.

Mijn vader, Stanisław lijdt al 5 jaar diabetes(type 2), maar sindskort begon zijn gezondheid erg achteruit te gaan. 2 maanden geleden is zijn rechterbeen geamputeerd zoals jullie op de foto's kunnen zien. Hij woont alleen in Polen, zelf werk en woon ik in Nederland. Het is lastig voor hem om dagelijkse functies uit te voeren zoals onderandere het gebruikmaken van de wc, het wassen of koken.

Stanisław heeft een hele lange rehabilitatietijd voor zich en hij krijgt een tijdelijke prothese die vergoed wordt, maar alleen bedoeld is voor de rehabilitatie zelf. Na een bepaalde tijd wordt deze prothese ingenomen.

Mijn doel is om voor hem een permanente prothese te kopen die hij niet vergoed krijgt, deze kost veel geld en ik ben niet in staat om het helemaal zelf te betalen. Om deze redenen ben ik met deze actie begonnen. Met mijn eigen vermogen probeer ik mijn vader zo veel mogelijk te helpen en verzorg ik hem de hele tijd wanneer het mogelijk is om hem zien, maar dat lijkt net een druppel in de oceaan.

Ik hou erg van mijn papa en ik hoop dat ik hem op een dag weer op zijn benen zie staan en hoop dat het met gezamenlijke hulp voor elkaar te krijgen is. 

Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie hulp en voor het lezen van dit bericht.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.