Pelikaan MA1

Pelikaan MA1 | Geld inzamelen
 
 
Pelikaan MA1 op weg naar Madrid

Wij, de meiden van Pelikaan MA1, willen samen met een paar andere teams een weekend naar Madrid in februari volgend jaar. Natuurlijk om keihard te trainen en een Spaanse wedstrijd te spelen maar ook om te bouwen aan nog een beter team om zo de toppers in onze poule van de voorjaarscompetitie weer beter aan te kunnen. 

En zoals jullie begrijpen kost dit allemaal best wat geld en wij gaan onze uiterste best doen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te sprokkelen door een aantal leuke activiteiten te organiseren maar mochten jullie misschien een eurootje overhebben om ons naar Madrid te krijgen dan zouden wij t heel erg leuk vinden als jullie hieronder op de DONEER knop drukken 😀. Elke bijdrage is welkom, wij zijn echt heel blij met iedere euro!

Lot van Baal, Vera Berger, Esmee Videler, Sophie Lazeroms, Sophie Kronenburg, Lauren Gelens, Josefien Verrest, Lotte Boersma, Fleur Andringa, Fleur van Paassen, Fleur van Tilburg, Fleur Bierbooms, Didi Rijpert, Janneke van Eijck, Katelijn Brummel en Stefanie Cornelis.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 240,00

Deze actie is gesloten.