Pech voor Westdogs Hondenuitlaatservice!

Pech voor Westdogs Hondenuitlaatservice! | Geld inzamelen
 
 
Pech voor Westdogs Hondenuitlaatservice!

Lieve allemaal,

 Het begon in februari 2017.Een droom wordt werkelijkheid: Westdogs Hondenuitlaatservice Amsterdam is een feit!

Dat was voor mij als alleenstaande moeder èn met een chronische auto-imuunziekte nog best een flinke uitdaging. In een anderhalf jaar tijd is het mij echter gelukt om een mooi klantenbestand op te bouwen met klanten die heel erg graag hun hond aan mij toevertrouwen. Als snel moest ik dan ook investeren in een tweede bus en mensen aannemen die mij konden helpen de honden uit te laten.

En toen sloeg de pech toe

Twee keer een inbraak in mijn bus, waarbij àl mijn werkbenodigdheden zijn weggenomen. Mechanische pech met beide bussen, met torenhoge rekeningen als resultaat en als klap op de vuurpijl afgelopen vrijdag 10 augustus toen ik van achteren werd aangereden door een stadsbus.

Wanneer er een bus uitvalt, betekent dat ik heel wat hondenbaasjes en viervoeters moet gaan teleurstellen.Geen ritten kunnen rijden betekent ook geen inkomsten èn ik raak zo natuurlijk ook mijn dierbare klantenbestand kwijt.

Waar heb ik jullie financiële hulp voor nodig?

Ten eerste om een nieuwe, dat wil zeggen tweedehandse, bus te kunnen kopen. De uitkering van de verzekeringsmaatschappij is namelijk niet voldoende om een goede bus te kunnen kopen.

Ten tweede om een derdebus te kopen om daarmee de mensen die op de wachtlijst staan, te kunnen bedienen. Als me dit niet lukt moet ik deze mensen niet alleen teleurstellen, maar ik raak ook de helft van mijn klantenbestand kwijt als ik deze bus niet kan kopen!

Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen!

Ik weet dat dit kort dag is maar helaas komt pech altijd onaangekondigd. Ik hoop dat ik op jullie financiële steun kan rekenen zodat ik samen met de meer dan 70 hondjes in september weer volop kan gaan genieten van twee nieuwe bussen en van de fijne wandelingen die we elke dag maken. 

Alvast onwijs bedankt :)

Lieve groeten van AmyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 1.010,00
Doel: € 1.000,00
101%

Deze actie is gesloten.