PECH of ? HELP mij weer op weg auto huis en loods

PECH of ? HELP mij weer op weg auto huis en loods | Geld inzamelen
 
 
auto huis loods PECH of ... ? HELP mij weer de weg op

Na de zoveelste tegenslag met mijn oldtimer/huis en loods heb ik toch besloten jullie te hulp te vragen.

1,Unieke oldtimer met delfts blauw dashboard, beschilderd plafond etc nwe gereviseerdemoter stuk

 De ellende begon toen ik een mooi aanbod had gekregen  via een vriend, een BIJNA NIEUW gereviseerde volkswagen 1835 cc moter met ca € 6000  aan onderedelen.alles nieuw! Pas gebouwd.

Hij was op testbank geweest etc etc hij had maar 400 km had gelopen omdat degenen een nog sneller blok wou en gebouwd had werd hij verkocht.

                              DUS EEN TOP MOTERBLOK  dacht ik.

Dus dacht ik  nu ben ik van alle problemen af echter blok trok niet echt goed op en 

merkte dat hij olie door luchtfilter naar buiten  blies,  en andere dingen zodoende ben ik naar alkmaar maar een  goede monteur gereden voor second opinie hij heeft er meters aangehangen, hij zag wat gebreken  en  na 4 a 5  test rondjes kwam ik terug en lekte de moter als een mandje we stonden alle bij voor een raadsel  nu.

DUS EINDE VERHAAL MOTER DIE 1000 KM HEEFT GEDRAAID./ PECH OF ?

 

. Maar nu weer de oude moter erin maar die hapert en verbruikt olie voor inbouwen nog kleppen gesteld condensator kabels bougies stoterstangen pijpjes rubber etc vernieuwd  na inbouwen begaf de benzine pomp het ook vervangen.

 

Enkele vorige “teleurstelling” waren :

Bij inbraak al mijn meters gestolen en bedrading kapot, houten deuren stuk.vervangen door aluminium deuren met lexaan (glas paste niet)

, mijn bedrading zou vernieuwd worden bij een garage maar die heeft meteen een alarm van ca 1500 totaal de bedrading er uit geknipt zonder gewoon de snelstekkers los te halen dus onbruikbaar in  een zak gedaan! Dus weg daar!

Bij het afbouwen stopte iemand ermee dus heb ik hem zelf verder gegaan.

Het begon  allemaal met een golf 1600 moter maar koppakking stuk reparatie daarna weer stuk, daarna een andere vw golf moter maar ook geen topper, toen een oude naar zeggen gereviseerde  bus moter gekocht  maar die heeft nooit gelopen .

Uiteindelijk een gewone volkswagen1600 moter maar die was omgebouwd van 1200 naar 1600 maar het vliegwiel was nog 1200 waardoor de koppeling plaat drukgroep en vliegwiel vervangen moest worden.etc, etc. vervangen

Startmoter  laten reviseren bij goed bedrijf ook pech mee 2 x terug geweest gelukkig nog garantie en  tig nwe remcilinders leidingen en slangen. En nog meer…

Tja ik weet hobby's kosten geld maar iedere keer geld voor niks uitgeven tja pffff

 

Ik hoop dat jullie mij willen helpen om de oltimer af temaken , reclame op auto is eventueel tegenprestatie

Op foto of ritje is ook mogelijk

Foto’s franke buggy: https://www.flickr.com/search/?text=franke%20buggy

2. Mijn huis van 50 m2 na ca 30 jaar moeten afstaan aan grond eigenaar in december en ook nog even  ook proces kosten van ca 1300 moeten betalen.

Na ca 2 jaar duurende rechtzaak ivb mijn recht op verkoopwaarde en belangen van het huisje waar onlangs een nieuwe CV inzat bruinzeel aanrechtblok etc etc kreeg ikin december 2017 te horen van de rechter dat ik het moest slopen waarschijnlijk omdat ze aanvoerde dat er asbest inzat wat niet zo was!! en dat het huisje scheefstond?, terwijl de makelaar die het getaxeerd had dit niet vast gesteld heeft en het getaxeerd had met rapport op 12.000,= en zei daarbij als het van haar is dat het een waarde van ca € 50.000,= zou zijn. en de makelaar zei alleen al de aansluitingen van gas licht water riool die ik zelf heb moeten betalen en fundering zijn dat al waard.Gas aansluiting hebben aantal jaren ervoor nog moeten betalen koste ca 1500,=

na de uitspraak heeft mijn advocaat onderhandeld om sloopkosten te voorkomen ik moest nog wel ff haar proceskosten van ca 1300 betalen maar dan moest ik alles erin laten,en sleutels overhandigen

Alleen alles erin laten zegt al dat huis gewoon verhuurd wordt!!! en niet gesloopt gaat worden dus door leugens heeft grondeigenaar gewonnen.

 

Nr 3  Brand en waterschade in mijn loods door brand bij de buren ,alles ondere vet roet en water schade en stank, de  buitenkant en reinigen vet binnen in de auto valt niet onder de verzekering en andere dingen geen dekking zegt expert we wachten maar weer af. Denk dat alles binnen gereinigd moet worden of onbruikbaar is en als  je naar de vroegere witte toilet vloer en .. kijkt lijkt het dat alles wat binnen in opgeslagen is schoongemaakt moet worden!

Waardoor sommige dingen door hoge kosten geen rest waarde hebben. Lekker dan.   

 

nr. 3a de gestolen fiets  met trommelremmen blauwe banden versnellingen en …..kwam er ook nog tussendoor in november 2017(maar gelukkig zijn er ook leuke dingen :)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.