Pebbles Boots

Pebbles Boots | Geld inzamelen
 
 
Pebbles Projects zoekt sponsors om de kinderen uit Zuid Afrika warme voeten te geven!

Pebbles kan jou steun gebruiken! 

Pebbles projects is een organisatie die kinderen en families uit Stellenbosch helpen op verschillende manieren. De kinderen wonen in armoede en hebben een ontwikkelingsachterstand. Deze achterstand komt door het FAS (Foetale Alcohol Syndroom). Een syndroom dat kinderen kunnen ontwikkelen in de baarmoeder als de moeder tijdens de zwangerschap drinkt. Dit is nog een nasleep van het DOP systeem wat destijds gehanteerd werd. Ik heb stage gelopen bij Pebbles en heb mijn hart verloren daar bij alle lieve kinderen en medewerkers. Helaas kan ik er niet 24/7 zijn, maar gelukkig kan ik ze ook van een afstand helpen. 
Dat doe ik niet alleen want jullie kijken natuurlijk niet voor niks naar deze actie! Lees verder en help deze lieverds de Afrikaanse winter door. 

In Zuid Afrika wordt het nu steeds kouder en op de winefarms moeten de kinderen vaak een heel stuk lopen naar school en terug. Veel van deze kinderen gaan ook naar het Pebbles after school project zodat ze mee kunnen draaien op school ondanks hun ontwikkelingsachterstand. Helaas hebben ouders niet genoeg geld voor waterdichte schoenen.  

Pebbles heeft deze actie bedacht en wil heel graag voor alle kinderen waterdichte laarsjes bestellen. Ze zijn 75 RAND per stuk. Dat is ongeveer 5.05 euro. Ik ben begonnen met 100 laarsjes als doel. Dat kan ik niet alleen. Wil jij de kinderen ook de winter door helpen? Hope so! Hoe meer laarsjes hoe beter<3 

http://www.pebblesproject.co.za/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

31 donaties
€ 607,00
Doel: € 505,00
120%

Deze actie is gesloten.