PayBack time voor Erik Van Leeuwen

PayBack time voor Erik Van Leeuwen | Geld inzamelen
 
 
PayBack time voor Erik Van Leeuwen!

PayBack time voor Erik van Leeuwen

Enkele weken geleden vond er in Grosetto het Europees junioren kampioenschap plaats. Erik Van Leeuwen was hier, zoals zo vaak, aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Wat een fijne werkweek moest worden voor Erik draaide echter uit op een regelrechte ramp. Nog voor het kampioenschap begon werd Erik zijn tas omgeruild en werd hij bestolen van zijn kostbare camera's en lenzen.

De diefstal ging ruimer dan enkel het materialistische, Erik werd beroofd van een deel van zijn persoonlijkheid dit viel uiteraard ook zwaar.

Erik heeft de afgelopen jaren zoveel betekend voor atletiek in Nederland en België dat wij (Coen Schilderman, Bjorn Paree en Jasper Jacobs) hem graag financieel zouden helpen.

Daarom hebben we ook deze crowdfunding opgezet en rekenen we op jullie! We doen een vriendelijke oproep aan alle atleten, vrienden, organisaties, enzoverder. Kortom iedereen die bij elke gelegenheid weer prachtige plaatjes krijgt van Erik om een vrije bijdrage te doen.

Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat Erik opnieuw kan investeren in foto-materiaal en hij zal jullie ongetwijfeld uitvoerig bedanken met alweer prachtige foto's!

Alvast bedankt voor jullie steun!

Gr,
Bjorn, Coen & JasperEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

267 donaties
€ 5.704,00

Deze actie is gesloten.