Pawl op Global Exploration

Pawl op Global Exploration | Geld inzamelen
 
 
Ik heb de geweldige kans om een wereldburgerstage te lopen in India!

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Pawl Berger, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Waddinxveen. Ik zit in mijn examenjaar van de Havo op het Coenecoop College in Waddinxveen. Aankomende zomervakantie ga ik drie weken op wereldburgerstage naar India, dit is in samenwerking met school en Stichting Global Exploration.

In India ga ik samen met andere leerlingen en docenten van school kennis maken met de cultuur in India. Naast dat wij dit gaan doen gaan wij ons bezig houden met verschillende activiteiten. We gaan onder andere langs bij verschillende onderwijsinstellingen. Hierbij komen we in contact met de leerlingen van die scholen en leren we hoe hun daar onderwijs krijgen. Daarnaast hopen we wat meer te weten te komen over hun leven in India, denk hierbij aan hun religie, leefomgeving en hun bezigheden daar. Een van de scholen die we gaan bezoeken is van een Indische stichting genaamd Prayas, dit is een school voor mentaal en fysiek gehandicapte kinderen. Naast de scholen die we gaan bezoeken gaan we langs de Village of Hope. Dit is een leprakolonie en wij gaan daar helpen met het opknappen van huizen, lessen geven aan kinderen en gaan we medische consulten bijwonen.

Global Exploration is een non-profit organisatie en heeft als doel om Nederlandse jongeren in contact te brengen met jongeren uit ontwikkelingslanden. Sinds 2009 werkt Global Exploration samen met projecten in India en gaan Nederlandse jongeren op wereldburgerstage naar dit land.

De reden dat ik mee wil gaan op deze reis is omdat ik geïnteresseerd ben in het kennismaken met andere culturen en ik erg van reizen houd. Daarnaast vind ik het een mooi idee om mijn steentje bij te kunnen dragen daar waar het nodig is om andere mensen te helpen. Ook wil ik mee op deze reis voor mijn persoonlijke ontwikkeling, het is een unieke ervaring om deel te mogen nemen aan deze reis en kennis te maken met leeftijdsgenoten in een ander land.

Om aan deze reis deel te mogen nemen lever ik een eigen bijdrage van €900,-. Naast deze eigen bijdrage wordt ook van ons verlangt om per persoon sponsorgeld op te halen, dit bedrag is €1800,-. Daarvoor is deze pagina, ik wil aan jullie vragen of jullie misschien iets willen doneren om deze reis voor mij mogelijk te maken!

Als je aan mij doneert zijn er ook nog een paar tegenprestaties:

Een donatie tot €25,00,-:

Ik ben heel erg blij met je donatie!

Een donatie vanaf €25,00,-:

Een Global Exploration groetkaart als bedankje voor je steun!

Een donatie vanaf €100,00,-: 

U komt in de club van 100.

Full colour boek van ons avontuur (per €100, = 1 boek)   

1 Groetkaart (per €25,- = 1 groetkaart)

Naamsvermelding op de website

Naamsvermelding in ons full colour boek

Het deel sponsorgeld wat naar het doel ‘’Scholen voor scholen’’ gaat verdeelt het over twee projecten waaraan zij werken, namelijk Village of hope en Gurukul Middle school, beide krijgen zij van al het sponsorgeld van alle deelnemers €6.000,-. Ook gaat een deel van het sponsorgeld naar de organisatie Wilde Ganzen (helpt armoede te bestrijden), deze organisatie zorgen er voor dat het geld op de juiste plek komen in India.

Als je iets doneert en je wilt een tegenprestatie ontvangen, stuur me dan even een berichtje! Alvast super bedankt voor het lezen en misschien wel voor het doneren!

Groetjes, Pawl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 171,00
Doel: € 1.800,00
9%

Deze actie is gesloten.