Patrick needs your help !

Patrick needs your help ! | Geld inzamelen
 
 
Help het leven van Patrick op orde brengen.

Patrick is een nakomertje van een gezin met nog twee meiden. Omdat Patrick een nakomertje is werd hij beschermd opgevoed door zijn twee zussen. Op zijn 14e leeftijd liet de vader van Patrick de moeder en hem met enorm veel schulden achter. De ene deurwaarden en de andere aan de deur. De moeder die altijd verwend was door de vader en die nooit hoefde te werken, wist nu niet hoe zij moest handelen. Op zijn 15 kwam Patrick met verkeerde vrienden in aanraking, waardoor hij in een milieu terecht kwam. Geen enkele ouder zou willen dat je kind met dat soort mensen in aanraking komt. 

Patrick heeft diverse traumatische ervaringen gehad in zijn leven die weer psychische problemen bij hem hebben bezorgd. Sinds twee jaar probeert Patrick de juiste hulp te zoeken. Echter zijn de wachttijden in de zorg dusdanig lang, waardoor hij tot op heden nog steeds niet de juiste zorg heeft gekregen. 

Het gevolg hiervan is dat Patrick zich in diverse problemen heeft gebracht. Wat uiteindelijk heeft geleid tot  schulden. Hij is het zat en wilt het roer omgooien.

Hij wilt ook een zorgeloos leven met een lieve vrouw. En genieten van de kleine dingen in het leven. 

Help Patrick zijn schulden aflossen en een nieuw leven te beginnen. Geef hem de kans om een nieuwe start te maken. 

Hij raakte na een operatie zijn baan kwijt en mocht 8 weken niet werken. Wij hadden  aan de deurwaarders 2 maanden uitstel gevraagd, zodat zodra die weer aan het werk was weer kon beginnen met aflossen.

Maar ze gingen daar niet mee akkoord en zodra er een betaling gemist zou worden dat ze dan het totale bedrag zouden opeisen.

Patrick kon dit niet begrijpen en was boos en teleurgesteld. Uit wanhoop schreef die zich uit en woont nu officieel niet meer in Nederland en zwerft ergens op straat. Ik mis hem heel erg en wil dat die terugkomt en ben daarom deze actie begonnen in de hoop dat die terugkomt en weer helemaal opnieuw kan beginnen.

Hij heeft altijd anderen geholpen.

Laatste keer dat ik hem sprak had die zijn schoenen weggeven aan iemand die het beter kon gebruiken.

En zo kan ik nog veel meer opnoemen.

Zijn zoon van 16 en zijn lieve hond missen hem ook heel erg.

Laten wij hem nu eens helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 60,00
Doel: € 20.000,00
0%