Pastiche traveling Lesbos

Pastiche traveling Lesbos | Geld inzamelen
 
 
Pastiche traveling Lesbos Researching Rembetiko Connect by Music Deze zomer reizen we

Pastiche traveling Lesbos

Researching Rembetiko - Connect by Music

Deze zomer reizen we met Pastiche naar Lesbos met twee doelen: onderzoek naar Rebetika, een Griekse muziekstijl en een samenwerking met Connect by Music.  

 

Onderzoek naar Rembetika
Net als onze vorige twee zomerprojecten gaan we onderzoek doen naar een specifieke muziekstijl. In plaats van het maken van short films, staat nu onze eigen muzikale ontwikkeling centraal. Zo kunnen we de stijl tijdens onze optredens nog meer recht aandoen. De bewustheid die we creëren door een grondig onderzoek te doen nemen we mee bij het benaderen van andere stijlen. We verdiepen ons op Lesbos in de Rembetiko-muziek en zullen ook enkele nummers opnemen in deze stijl. De nummers komen op een CD terecht, de opbrengst van de verkoop van de CD’s is voor Connect by Music.

Samenwerking met Connect by Music
Naast dit stijlonderzoek zullen we tijdens deze reis ook samenwerken met Connect by Music, een organisatie die muzieklessen faciliteert in vluchtelingenkampen Moria en Kara Tepe. We zullen als groep een aantal interactieve concertjes geven in de kampen en in de avonden zullen we optreden bij restaurant Home. Verder zal een aantal van ons voor of na het onderzoek vrijwilligerswerk doen voor Connect by Music.

Concert en doneeractie
Om deze reis te financieren zijn we een doneeractie gestart. We zouden het heel erg op prijs stellen als jullie ons met een kleine bijdrage kunnen ondersteunen. Alle beetjes helpen hierbij!

Natuurlijk zullen we ook een concert organiseren. Kom zeker langs om tr luisteren!

24 juni 
15:00 uur (deuren gaan open om 14:30)
Ensemblezaal conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151, Amsterdam

Onze groep
Marijn Moolenaar (viool), Emma van Dobben (accordeon), Frank Schumm (gitaar), Fieke Neijssen (percussie), Dagmar Cloosterman (vrijwilligerswerk Connect by Music, organisatie), Gwendolynn de Boer (zang, vrijwilligerswerk Connect by Music).Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 355,00

Deze actie is gesloten.